Radni doručak u Privrednom sudu u Požarevcu sa direktorima i urednicima medija iz Braničevskog i Podunavskog okruga

ws_header_imageU organizaciji Privrednog suda u Požarevcu priređen je radni doručak za direktore i glavne i odgovorne urednike medija sa teritorije Braničevskog i Podunavskog okruga.

-Bila je to prilika da se sa nekima ponovo sretnemo i prisetimo uspešne saradnje od  pre nekoliko godina, a sa drugima upoznamo i uverimo ih da smo spremni i otvoreni da svoj rad što više i u zakonskim granicama, učinimo dostupnim javnosti. U  prijatnom i konstruktivnom, jednočasovnom razgovoru sa predstavnicima 15 medijskih kuća sa prostora 11 opština, predstavljeni su rezultati rada suda i ukazano je na probleme na koje se nailazi – navodi se u zvaničnom saopštenju sa ovog događaja.

Prisutnima se obratila vršilac funkcije predsednika Privrednog suda u Požarevcu, Verica Smiljanić, iznoseći osnovne informacije o radu i narednim aktivnostima suda, govoreći o problemima sa kojima se ova ustanova suočava, kao što su nedovoljan broj sudija, jedan sudski izvršitelj na preko 1200 izvršenja, te nezadovoljavajući tehnički uslovi u kojima funkcioniše sud, sa jednim sudskim vozilom koje se koristi za sve potrebe, od izvršenja do svakodnevnih obaveza. Predstavljen je i upotpunjen sajt Privrednog suda, kao i stranica na društvenoj mreži Facebook.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.