ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Радни доручак у Привредном суду у Пожаревцу са директорима и уредницима медија из Браничевског и Подунавског округа

ws_header_imageУ организацији Привредног суда у Пожаревцу приређен је радни доручак за директоре и главне и одговорне уреднике медија са територије Браничевског и Подунавског округа.

-Била је то прилика да се са некима поново сретнемо и присетимо успешне сарадње од  пре неколико година, а са другима упознамо и уверимо их да смо спремни и отворени да свој рад што више и у законским границама, учинимо доступним јавности. У  пријатном и конструктивном, једночасовном разговору са представницима 15 медијских кућа са простора 11 општина, представљени су резултати рада суда и указано је на проблеме на које се наилази – наводи се у званичном саопштењу са овог догађаја.

Присутнима се обратила вршилац функције председника Привредног суда у Пожаревцу, Верица Смиљанић, износећи основне информације о раду и наредним активностима суда, говорећи о проблемима са којима се ова установа суочава, као што су недовољан број судија, један судски извршитељ на преко 1200 извршења, те незадовољавајући технички услови у којима функционише суд, са једним судским возилом које се користи за све потребе, од извршења до свакодневних обавеза. Представљен је и употпуњен сајт Привредног суда, као и страница на друштвеној мрежи Facebook.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *