Od 1. jula na ovoj adresi i „Palanačka televizija“

Palanacka televizija youtube iconNa sajtu „Palanačkih“ www.palanacke.com, u okviru našeg dnevnog on-line izdanja „Palanačka hronika“,od 1. jula počela je sa radom i „Palanačka televizija“.

Ukoliko kliknete na link pod nazivom „Palanačka televizija“, sa našim prepoznatljivim logom, koji se na sajtu nalazi u gornjem delu sa leve  strane, moći ćete da pogledate video priloge najznačajnijih događaja.

Uvažavajući, vašu potrebu za pravovremenim i tačnim informacijama, i ogromnu podršku „Palanačkoj hronici“, koju je za šest meseci posetilo preko 62.000 čitalaca, uz oko 400.000 pročitanih stranica, potrudili smo se da obogatimo ponudu i omogućimo vam i gledanje video priloga.

Hvala što ste imali razumevanja i za pojedine nenamerne greške, koje su najčešće bile rezultat novinarske strasti ili potrebe za brzom informacijom, a ponekad i rezultat površno proverene vesti.

Da zaključimo, u ponudi naše redakcije imate na raspolaganju periodično štampano izdanje Nezavisne varoške novine „Palanačke“, dnevno on-line izdanje „Palanačka hronika“ i video priloge „Palanačka televizija“.

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.