ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДруштвоСпорт

Одиграно Прво коло лиге Србије у преферансу

DSCF6677У недељу 3. априла, у Великој Плани, одржано је Прво коло лиге Србије у преферансу у организацији Преферанс савеза Србије. Екипа ПК „Јасеница“, која је у предходној сезони освојила шесто место, учесник је и ове године.

Екипа ПК „Јасеница“ играла је у четворомечу против две првопласиране екипе из предходне сезоне: Чачка и Соче из Београда и екипе Смедерева у коме је заузела

треће место у мечу, са освојених 16,8 поена.

После овог кола заузима осмо место на табели у конкуренцији од 12 клубова из целе Србије.

За паланачку екипу наступили су: Небојша Влајић (1. место за столом и 4,3 поена), Томислав Радојковић (1. место и 4,5 поена), Слава Васић (2. место и 3,3 поена), Томислав Петровић – Бели (3. место и 0,8 поена) и Милан Маричић (3. место и -0,6 поена).

DSCF6671Следеће, 2. коло, лиге, одиграва се 10. априла у Краљеву. Противници наше екипе биће клубови из Крагујевца и Смедерева.

Преферанс клуб ЈАСЕНИЦА је добио посебно признање због активног учешћа у организацији Преферанс лиге Србије и беспрекорне организације свих такмичења и турнира, тиме, што је председник клуба, Небојша Влајић, изабран за члана Управног одбора Савеза и председника Дисциплинске комисије свих такмичења у организацији Савеза.

 

Томислав Радојковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *