Odigrano Prvo kolo lige Srbije u preferansu

DSCF6677U nedelju 3. aprila, u Velikoj Plani, održano je Prvo kolo lige Srbije u preferansu u organizaciji Preferans saveza Srbije. Ekipa PK „Jasenica“, koja je u predhodnoj sezoni osvojila šesto mesto, učesnik je i ove godine.

Ekipa PK „Jasenica“ igrala je u četvoromeču protiv dve prvoplasirane ekipe iz predhodne sezone: Čačka i Soče iz Beograda i ekipe Smedereva u kome je zauzela

treće mesto u meču, sa osvojenih 16,8 poena.

Posle ovog kola zauzima osmo mesto na tabeli u konkurenciji od 12 klubova iz cele Srbije.

Za palanačku ekipu nastupili su: Nebojša Vlajić (1. mesto za stolom i 4,3 poena), Tomislav Radojković (1. mesto i 4,5 poena), Slava Vasić (2. mesto i 3,3 poena), Tomislav Petrović – Beli (3. mesto i 0,8 poena) i Milan Maričić (3. mesto i -0,6 poena).

DSCF6671Sledeće, 2. kolo, lige, odigrava se 10. aprila u Kraljevu. Protivnici naše ekipe biće klubovi iz Kragujevca i Smedereva.

Preferans klub JASENICA je dobio posebno priznanje zbog aktivnog učešća u organizaciji Preferans lige Srbije i besprekorne organizacije svih takmičenja i turnira, time, što je predsednik kluba, Nebojša Vlajić, izabran za člana Upravnog odbora Saveza i predsednika Disciplinske komisije svih takmičenja u organizaciji Saveza.

 

Tomislav Radojković

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *