ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Антивладино окупљање грађана у Београду 25. априла у 17 часова на Тргу Републике

0,,18405561_303,00Митинг који је Демократска странка заказала за 25. април на београдском Тргу Републике са почетком у 17 часова није политички скуп, већ антивладино окупљање, каже потпредседник ДС Горан Јешић, а циљ је да се укаже на економске проблеме у земљи будући да се, према његовој оцени, политика у Србији води искључиво кроз афере док о економској политици нико не говори.

Разочаран је, каже, реакцијама премијера Александра Вучића на најаву тог митинга, оцењујући да он, као председник Владе, треба само да гарантује безбедност учесника опозиционог скупа.

– Очекујем од премијера Вучића да буде најбољи премијер, то је у нашем и вашем интересу. И када изгуби изборе, да дође бољи од њега – рекао је Јешић.

Он је најавио да ће након митинга у Београду, влада у сенци ДС-а кренути да заседа по градовима у унутрашњости. Јешић је оценио да је влада у сенци „одлична ствар“ и да су њени чланови експерти који ће се бавити стручним питањима, а не политичким.

Према оцени функционера Демократске странке Драгана Шутановца митинг опозиције биће прекретница у политичким дешавањима у Србији.

Како сазнајемо,  из Смедеревске Паланке организовани полазак на митинг је у 14 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *