Antivladino okupljanje građana u Beogradu 25. aprila u 17 časova na Trgu Republike

0,,18405561_303,00Miting koji je Demokratska stranka zakazala za 25. april na beogradskom Trgu Republike sa početkom u 17 časova nije politički skup, već antivladino okupljanje, kaže potpredsednik DS Goran Ješić, a cilj je da se ukaže na ekonomske probleme u zemlji budući da se, prema njegovoj oceni, politika u Srbiji vodi isključivo kroz afere dok o ekonomskoj politici niko ne govori.

Razočaran je, kaže, reakcijama premijera Aleksandra Vučića na najavu tog mitinga, ocenjujući da on, kao predsednik Vlade, treba samo da garantuje bezbednost učesnika opozicionog skupa.

– Očekujem od premijera Vučića da bude najbolji premijer, to je u našem i vašem interesu. I kada izgubi izbore, da dođe bolji od njega – rekao je Ješić.

On je najavio da će nakon mitinga u Beogradu, vlada u senci DS-a krenuti da zaseda po gradovima u unutrašnjosti. Ješić je ocenio da je vlada u senci „odlična stvar“ i da su njeni članovi eksperti koji će se baviti stručnim pitanjima, a ne političkim.

Prema oceni funkcionera Demokratske stranke Dragana Šutanovca miting opozicije biće prekretnica u političkim dešavanjima u Srbiji.

Kako saznajemo,  iz Smederevske Palanke organizovani polazak na miting je u 14 časova.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.