ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Центар за Србе у расејању „Свети Сава“: СВЕТОСАВСКЕ СВЕЧАНОСТИ ОД 27-31. ЈАНУАРА – ОН ЛАЈН

Поштована децо,  драги пријатељи, уважени сарадници  и колеге,

Центар за Србе у расејању “Свети Сава” из Београда, има изузетну част и  позива вас да нам се придружите он лајн у апликацији Zoom-а  од 27-31. јануара 2021. године сваке вечери у 19 сати, на Светосавскe свечаности, посвећенe Св.Сави, нашем  просветитељу и утемељивачу писмености и школа, чије име и  наш Центар с поносом носи већ две ипо деценије.

На свечаностима, поред предвиђеног програма часова Центра, учествоваће  ученици из Србије, а из дијаспоре нагарађени учесници Конкурса: Писмо на ћирилици –  писаним словима, на тему: Што на ум, то на друм! –  сваке вечери читатаће своје радове.

На самом крају  Светосавских свечаности, 31. јануара у 19 сати, још увек у знаку нашег  Јубилеја,  разговараћемо са ранијим полазницима Школе из разних држава света и Србије, са њиховим родитељима и професорима, и имаћемо задовољство да заједнички са свима вама поделимо радости сећања на проведене дане у, нама јединственој, школи српског језика и културе за децу из дијаспоре, региона  и Србије, у „Летњој школи “Свети Сава„.

Молимо вас, да нам на е-адресу, пошаљете благовремено своје мејлове како бисмо вам послали “кључ” за улазак у нашу Ајти свечану салу.

С радошћу  вас очекујемо!

E-adresa: kuncerradmila@centarsvetisava.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *