Centar za Srbe u rasejanju „Sveti Sava“: SVETOSAVSKE SVEČANOSTI OD 27-31. JANUARA – ON LAJN

Poštovana deco,  dragi prijatelji, uvaženi saradnici  i kolege,

Centar za Srbe u rasejanju “Sveti Sava” iz Beograda, ima izuzetnu čast i  poziva vas da nam se pridružite on lajn u aplikaciji Zoom-a  od 27-31. januara 2021. godine svake večeri u 19 sati, na Svetosavske svečanosti, posvećene Sv.Savi, našem  prosvetitelju i utemeljivaču pismenosti i škola, čije ime i  naš Centar s ponosom nosi već dve ipo decenije.

Na svečanostima, pored predviđenog programa časova Centra, učestvovaće  učenici iz Srbije, a iz dijaspore nagarađeni učesnici Konkursa: Pismo na ćirilici –  pisanim slovima, na temu: Što na um, to na drum! –  svake večeri čitataće svoje radove.

Na samom kraju  Svetosavskih svečanosti, 31. januara u 19 sati, još uvek u znaku našeg  Jubileja,  razgovaraćemo sa ranijim polaznicima Škole iz raznih država sveta i Srbije, sa njihovim roditeljima i profesorima, i imaćemo zadovoljstvo da zajednički sa svima vama podelimo radosti sećanja na provedene dane u, nama jedinstvenoj, školi srpskog jezika i kulture za decu iz dijaspore, regiona  i Srbije, u „Letnjoj školi “Sveti Sava„.

Molimo vas, da nam na e-adresu, pošaljete blagovremeno svoje mejlove kako bismo vam poslali “ključ” za ulazak u našu Ajti svečanu salu.

S radošću  vas očekujemo!

E-adresa: kuncerradmila@centarsvetisava.org.rs

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.