Čestitka predsednika opštine Smederevska Palanka Toplice Pintorovića svima koji slave i poštuju praznik Svetu Petku

Poštovani članovi Srpske napredne stranke, poštovani građani, dragi gosti.
Srpska napredna stranka obeležava danas stranačku slavu sveta Petka.
Danas dočekujemo goste kako bi smo proslavili stranačku slavu.
Naš posao je da veliko breme nasleđenih problema i teškoća preuzetih iz mnogih godina neodgovornosti i nevolja rešavamo, a u tom radu kao misao vodilju imamo činjenicu da nam od građana ukazano poverenje koje moramo da opravdamo a isto tako to poverenje povratimo tamo gde smo kao opština unazad lošim rukovođenjem godinama iza nas izgubili .

Odgovornost je na nama, i svim članovima stranke, da zajedno sa građanima Palanke nastavimo reforme. Taj posao nije lak, ali zajedničkim radom se može postići odličan rezultat.

Podsetio bih sve na reči našeg patrijarha Pavla da je najvažnije biti i ostati dobar čovek u teškim vremenima.

Najvažnije je to što moramo raditi najbrže što se može, donositi odluke, sada i danas, zajedno i složni, ali da je potrebno vreme, jer stanje u kojem se opština nalazi posledica je štetnih i pogubnih odluka onih koji su ranije upravljali palankom..
Smedereska Palanka treba da povrati svoj stari sjaj, da postane izgrađeno mesto, mesto u kojem od ideje počinje proizvodnja, a od proizvodnje nova vrednost.
Svim građanima koji slave slavu Sveta Petka, i svim članovima Srpske napredne stranke, želim da svaka naredna godina bude uspešnija.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.