ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Честитка председника општине Смедеревска Паланка Топлице Пинторовића свима који славе и поштују празник Свету Петку

Поштовани чланови Српске напредне странке, поштовани грађани, драги гости.
Српска напредна странка обележава данас страначку славу света Петка.
Данас дочекујемо госте како би смо прославили страначку славу.
Наш посао је да велико бреме наслеђених проблема и тешкоћа преузетих из многих година неодговорности и невоља решавамо, а у том раду као мисао водиљу имамо чињеницу да нам од грађана указано поверење које морамо да оправдамо а исто тако то поверење повратимо тамо где смо као општина уназад лошим руковођењем годинама иза нас изгубили .

Одговорност је на нама, и свим члановима странке, да заједно са грађанима Паланке наставимо реформе. Тај посао није лак, али заједничким радом се може постићи одличан резултат.

Подсетио бих све на речи нашег патријарха Павла да је најважније бити и остати добар човек у тешким временима.

Најважније је то што морамо радити најбрже што се може, доносити одлуке, сада и данас, заједно и сложни, али да је потребно време, јер стање у којем се општина налази последица је штетних и погубних одлука оних који су раније управљали паланком..
Смедереска Паланка треба да поврати свој стари сјај, да постане изграђено место, место у којем од идеје почиње производња, а од производње нова вредност.
Свим грађанима који славе славу Света Петка, и свим члановима Српске напредне странке, желим да свака наредна година буде успешнија.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *