Direktor Doma zdravlja dr Milan Matejić uručio Zahvalnicu predsedniku Opštine Nikoli Vučenu za doprinos u borbi protiv virusa Covid-19

Direktor Doma zdravlja dr Milan Matejić uručio je Zahvalnicu predsedniku Opštine Nikoli Vučenu za doprinos u borbi protiv virusa Covid-19.

Tom prilikom, predsednik Opštine je zahvalio dr Matejiću na ukazanoj pažnji i zahvalio svim zdravstvenim radnicima i zaposlenima u palanačkom Domu zdravlja na svemu što su učinili za zaštitu zdravlja naših sugrađana.

-Ulaganje u zdravstvo i naš zdravstveni sistem opštine najvažniji je posao koji nas očekuje u narednom periodu. Uveliko radimo na tome i zahvaljujući dr Matejiću, mladom i ambicioznom čoveku, našim građanima obezbedićemo kvalitetnu zdravstvenu zaštitu. Dr Matejić je odnedavno direktor, a već se umnogome poboljšao rad ove zdravstvene ustanove. Imamo najbolje organizovan punkt za masovnu vakcinaciju stanovništva – rekao je Vučen.

U Domu zdravlja počela je revakcinacija građana koji su primili prvu dozu vakcine, a od sutra će se uporedo obavljati i vakcinacija prijavljenih građana prvom dozom.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.