ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Директор Дома здравља др Милан Матејић уручио Захвалницу председнику Општине Николи Вучену за допринос у борби против вируса Covid-19

Директор Дома здравља др Милан Матејић уручио је Захвалницу председнику Општине Николи Вучену за допринос у борби против вируса Covid-19.

Том приликом, председник Општине је захвалио др Матејићу на указаној пажњи и захвалио свим здравственим радницима и запосленима у паланачком Дому здравља на свему што су учинили за заштиту здравља наших суграђана.

-Улагање у здравство и наш здравствени систем општине најважнији је посао који нас очекује у наредном периоду. Увелико радимо на томе и захваљујући др Матејићу, младом и амбициозном човеку, нашим грађанима обезбедићемо квалитетну здравствену заштиту. Др Матејић је однедавно директор, а већ се умногоме побољшао рад ове здравствене установе. Имамо најбоље организован пункт за масовну вакцинацију становништва – рекао је Вучен.

У Дому здравља почела је ревакцинација грађана који су примили прву дозу вакцине, а од сутра ће се упоредо обављати и вакцинација пријављених грађана првом дозом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *