ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Дочек Нове године у центру Азање

 

DSCN7119Руководство Месне заједнице, у сарадањи са Основном школом „Радомир Лазић“ и Предшколском установом  „Чика Јова Змај“, организовало је кићење новогодишње јелке испред споменика у центру Азање.

-Акцију смо први пут организовали прошле године – рекао је Родољуб Станимировић, председник Савета МЗ Азања. – Деца су донела по неколико новогодишњих украса и окачила их на јелке испред споменика. Претходних дана поставили смо новогодишњу расвету у центру села, на Тргу хероја. У организацији Месне заједнице и Туристичко-земљорадничког клуба 31. децембра  организоваћемо  дочек Нове године на тргу у Азањи. У центру ће бити  постављен  шанк за точење пића. Служиће се кувано вино и ракија као и врућ роштиљ. Очекујемо велики број мештана. На тераси Задруге биће постављено озвучење, тако ће се посетиоци, читаву ноћ, забављати уз музику. У поноћ  је предвиђен  новогодишњи ватромет.

Средства за организовање дочека прикупљена су од донација и спонзорстава. Месна заједница ће издвојити, за ову активност, око петнаест хиљада динара.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *