Doček Nove godine u centru Azanje

 

DSCN7119Rukovodstvo Mesne zajednice, u saradanji sa Osnovnom školom „Radomir Lazić“ i Predškolskom ustanovom  „Čika Jova Zmaj“, organizovalo je kićenje novogodišnje jelke ispred spomenika u centru Azanje.

-Akciju smo prvi put organizovali prošle godine – rekao je Rodoljub Stanimirović, predsednik Saveta MZ Azanja. – Deca su donela po nekoliko novogodišnjih ukrasa i okačila ih na jelke ispred spomenika. Prethodnih dana postavili smo novogodišnju rasvetu u centru sela, na Trgu heroja. U organizaciji Mesne zajednice i Turističko-zemljoradničkog kluba 31. decembra  organizovaćemo  doček Nove godine na trgu u Azanji. U centru će biti  postavljen  šank za točenje pića. Služiće se kuvano vino i rakija kao i vruć roštilj. Očekujemo veliki broj meštana. Na terasi Zadruge biće postavljeno ozvučenje, tako će se posetioci, čitavu noć, zabavljati uz muziku. U ponoć  je predviđen  novogodišnji vatromet.

Sredstva za organizovanje dočeka prikupljena su od donacija i sponzorstava. Mesna zajednica će izdvojiti, za ovu aktivnost, oko petnaest hiljada dinara.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.