ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Допуна информације о одлагању оштећеног намештаја и осталог отпада из Насеља  

10385106_10152419085098057_1098053390_nПосле фотографија и текста који смо објавили са лица места, подстакнути вешћу  са друштвене мреже, да се отпад из Карађорђевог насеља одлаже код Жутог песка, позвала нас је грађанка која живи у непосредној близини тог места и дала нам допуну информације.

Заправо, камиони са отпадним намештајем из поплављених кућа у Насељу заиста се истоварују у близини Жутог песка, али синоћ, када смо били на лицу места, није било ничега, јер су га грађани раније већ покупили и однели. У тренутку нашег обиласка терена тамо није било никога.

Данас смо од читалаца добили и фотографију на којој се види багер и једна особа на лицу места, коју објављујемо уз овај допуњени текст.

Истраживање о овом случају наставили смо и код главног инжењера Душана Милићевића који се, између осталог, бави и организацијом одношења отпада из Карађорђевог насеља и сазнали смо да се камиони са таквим садржајем истоварују у рупу која се налази иза, такозваног, Жутог песка (када се настави даље постојећим земљаним путем), и да ће се када се читав посао заврши рупа обезбедити и затрпати.

То је, према његовим речима, процедура која је усаглашена са надлежним државним  службама.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *