Građanska akcija Pančevo organizuje „Koncert za Evropu“

unnamedNevladina organizacija Građanska akcija Pančevo će i ove godine, šesti put zaredom, organizovati „Koncert za Evropu“, kojim će obeležiti i proslaviti 9. maj, Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom.

Organizatori pozivaju građane da u subotu, 9. maja 2015. godine, od 14 do 20 sati u muzičkom paviljonu u Narodnoj bašti prisustvuju muzičkom programu tokom koga će nastupiti pančevački muzičari, ali i da sami doprinesu pozitivnoj atmosferi na ovom svojevrsnom „izletu“ – da dođu u društvu ili porodično, da dovedu kućne ljubimce, da ponesu rekvizite za razne igre, frizbi, rolere, opremu za badminton, i sve drugo što im je potrebno da bi uživali na ovom događaju.

Tokom programa, u 15 sati, aktivisti Evroregionalnog centra za razvoj društva u multietničkim sredinama In Medias Res će dobitnicima dodeliti povelje „Pro Futuro“ za 2015. godinu.

Građanska akcija Pančevo organizuje ovaj događaj u saradnji sa pančevačkim bendom El Buzz i Domom omladine, a uz pomoć JKP „Zelenilo“, JKP „Higijena“, Muzičkom školom „Jovan Bandur“, Inicijativom za inkluziju „VelikiMali“ i organizacijom civilnog društva „Prepoznaj u sebi“.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.