ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Грађанска акција Панчево организује „Концерт за Европу“

unnamedНевладина организација Грађанска акција Панчево ће и ове године, шести пут заредом, организовати „Концерт за Европу“, којим ће обележити и прославити 9. мај, Дан Европе и Дан победе над фашизмом.

Организатори позивају грађане да у суботу, 9. маја 2015. године, од 14 до 20 сати у музичком павиљону у Народној башти присуствују музичком програму током кога ће наступити панчевачки музичари, али и да сами допринесу позитивној атмосфери на овом својеврсном „излету“ – да дођу у друштву или породично, да доведу кућне љубимце, да понесу реквизите за разне игре, фризби, ролере, опрему за бадминтон, и све друго што им је потребно да би уживали на овом догађају.

Током програма, у 15 сати, активисти Еврорегионалног центра за развој друштва у мултиетничким срединама Ин Медиас Рес ће добитницима доделити повеље „Про Футуро“ за 2015. годину.

Грађанска акција Панчево организује овај догађај у сарадњи са панчевачким бендом Ел Бузз и Домом омладине, а уз помоћ ЈКП „Зеленило“, ЈКП „Хигијена“, Музичком школом „Јован Бандур“, Иницијативом за инклузију „ВеликиМали“ и организацијом цивилног друштва „Препознај у себи“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *