Međunarodni susret penzionera u Smederevskoj Palanci: KUMANOVČANI STIGLI PRVI

IMG_0779-Domaćin ove manifestacije je Opštinska organizacija penzionera

 

U Smederevsku Palanku danas je doputovala grupa penzionera iz Kumanova. Njihov domaćin je Opštinska organizacija penzionera našeg grada. Ovaj susret je plod saradnje koja je započela pre dve godine.

Gosti iz Makedonije srdačno su dočekani, a posle podne će u Gradskom pozorištu prikazati svoj celovečernji program. Domaćini su se postarali da se predstave u IMG_0782najboljem svetlu, pa su za svoje goste organizovali i posetu manastiru Koporin , zadužbini despota Stefana Lazarevića.

Kumanovčani će sutra učestvovati na Međunarodnom susretu penzionera. Njima će se pridružiti i penzionerska kulturno-umetnička društva iz Vranja, Leskovca, Zaječara, Vrnjačke Banje, Mladenovca i Kraljeva.

Čast da bude domaćin ove manifestacije pripala je Opštinskoj organizaciji penzionera Smederevske Palanke, kao prošlogodišnjem sveukupnom pobedniku susreta u Vranju.

Učesnici ovih susreta, njih 150, sutra u podne će prodefilovati glavnom gradskom IMG_0780ulicom i kod fontane izvesti kraći program sa ciljem da animiraju publiku. Takmičarski program počeće u 13 časova kada će se sa desetak minuta programa predstaviti svi učesnici. Kvalitet njihovog nastupa oceniće žiri koji će i proglasiti pobednika.

Ono penzionersko kulturno-umetničko društvo koje bude izborilo pobedu, biće domaćin sledećih susreta penzionera.

D. J.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.