Ministar Momirović u Palanci: NOVI TREND PRATE INVESTICIJE

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislav Momirović, posetio je Opštinu Smederevska Palanka, obišao radove na rekonstrukciji državnog puta Smederevska Palanka – Selevac, a potom je održan sastanak predstavnika ministarstva i lokalne samouprave.

-Pre deset godina Smederevska Palanka bila je simbol za opštinu u finansijskim problemima, simbol neodgovornog poslovanja i izrazito mi je drago što smo uspeli da preokrenemo jedan negativan trend koji je pratio ovu opštinu i što smo danas svedoci novog trenda koga prate brojne investicije – rekao je Momirović nakon obilaska radova na rekonstrukciji državnog puta Smederevska Palanka – Selevac.

Momirović je dodao da i u budućnosti treba da se nastavi sa infrastrukturnim ulaganjima kako bi Smederevsku Palanku učinili još boljom za sve njene žitelje.
Predsednik Opštine Nikola Vučen je prilikom obilaska radova zaključio da su ovo ujedno i najveći infrastrukturni radovi što se tiče deonica regionalnih puteva na teritoriji naše opštine, a koliko se vodi računa o lokalnim sredinama najbolji je primer upravo Smederevska Palanka.


Nakon obilaska radova održan je sastanak u opštini sa predsednikom i njegovim saradnicima.
Na radnom sastanku razgovarano je o izgradnji obilaznice oko Smederevske Palanke, projektu „Čista Srbija“ i rekonstrukciju pružnih prelaza na području opštine, kao i uvođenju Beovoza do Smederevske Palanke, od decembra ove godine.

You may also like...

1 Response

  1. Siguran sam, da Vas je gospodine Momiroviću , naš predsednik opštine Smed. Palanka gospododin Nikola Vučen do detalja upoznao sa problemom da na Vlajića brdo u Smed. Palanci ni posle 42 godine čekanja , ČETIRI domaćinstva još nemaju svoju prosečenu ulicu , kanalizaciju i td. Očekujemo preduzimanje mera iz Vaših nadležnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.