ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Министар Момировић у Паланци: НОВИ ТРЕНД ПРАТЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томислав Момировић, посетио је Општину Смедеревска Паланка, обишао радове на реконструкцији државног пута Смедеревска Паланка – Селевац, а потом је одржан састанак представника министарства и локалне самоуправе.

-Пре десет година Смедеревска Паланка била је симбол за општину у финансијским проблемима, симбол неодговорног пословања и изразито ми је драго што смо успели да преокренемо један негативан тренд који је пратио ову општину и што смо данас сведоци новог тренда кога прате бројне инвестиције – рекао је Момировић након обиласка радова на реконструкцији државног пута Смедеревска Паланка – Селевац.

Момировић је додао да и у будућности треба да се настави са инфраструктурним улагањима како би Смедеревску Паланку учинили још бољом за све њене житеље.
Председник Општине Никола Вучен је приликом обиласка радова закључио да су ово уједно и највећи инфраструктурни радови што се тиче деоница регионалних путева на територији наше општине, а колико се води рачуна о локалним срединама најбољи је пример управо Смедеревска Паланка.


Након обиласка радова одржан је састанак у општини са председником и његовим сарадницима.
На радном састанку разговарано је о изградњи обилазнице око Смедеревске Паланке, пројекту „Чиста Србија“ и реконструкцију пружних прелаза на подручју општине, као и увођењу Беовоза до Смедеревске Паланке, од децембра ове године.

One thought on “Министар Момировић у Паланци: НОВИ ТРЕНД ПРАТЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ

  • Siguran sam, da Vas je gospodine Momiroviću , naš predsednik opštine Smed. Palanka gospododin Nikola Vučen do detalja upoznao sa problemom da na Vlajića brdo u Smed. Palanci ni posle 42 godine čekanja , ČETIRI domaćinstva još nemaju svoju prosečenu ulicu , kanalizaciju i td. Očekujemo preduzimanje mera iz Vaših nadležnosti.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *