Na predlog desetogodišnje Milice Miolski novo dečije igralište kod škole HIM zvaće se „Himko“

Novo dečije igralište u izgradnji, u parku kod škole HIM, je na konkursu Opštine Smederevska Palanka dobilo ime „Himko“, koje je predložila desetogodišnja Milica Miolski.

Prema rečima Nikole Vučena, predsednika Opštine Smederevska Palanka, na konkurs se, za samo nekoliko dana, javilo oko tridesetoro dece sa veoma kreativnim i zanimljivim predlozima.

-Tročlana komisija Opštine Smederevska Palanka odabrala je jedno od njih i odlučila da se igralište ubuduće zove „Himko“. Predlog nam je poslala naša sugrađanka, Milica Miolski koja ima 10 godina, učenica je trećeg razreda OŠ „Heroj Ivan Muker“ . U ime Opštine Smederevska Palanka i u svoje lično ime čestitam Milici i zahvaljujem na originalnom predlogu. U narednih nekoliko dana organizovaćemo svečano otvaranje igrališta, gde će nam dragi gosti biti svi mališani koji su svojim predlozima želeli da daju ime novom igralištu. Tom prilikom, obezbedićemo i prigodne poklone za naše male drugare koje će svoje vreme provoditi u savremenom i bezbednom prostoru za igru – rekao je Vučen.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.