ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Наставља се штрајк у ЈКП „Водовод: РАДНИЦИ РАЗМИШЉАЈУ ДА ПЕШКЕ КРЕНУ У БЕОГРАД

vodovod-palanka-n1-Штрајкачи су разочарани односом руководства општине према њима и проблемима са којима се суочавају они, али и грађани Смедеревске Паланке

 

У ЈКП „Водовод“ и даље траје штрајк и расте незадовољство радника одлукама донетим на ванредној седници Скупштине општине.

Коментаришу да је одлука СО неприменљива у постојећим околностима и условима, а смета им што није прихваћен ниједан предлог Синдиката ЈКП „Водовод“.

Штрајкачи су разочарани односом руководства општине према њима и проблемима са којима се суочавају они, али и грађани Смедеревске Паланке.

nada_jankovic_160908_152852Према речима Наде Јанковић из Штрајкачког одбора, штрајк се наставља, али има и нових иницијатива.

– Размишљамо о могућности да пешке кренемо у Београд у Владу Србије – каже Нада Јанковић.

Одлука о минимуму процеса рада донета на ванредној седници Скупштине општине није прихватљива ни за вршиоца дужности директора овог јавног предузећа, који сматра да је тешко применљива у пракси и да не постоје елементарни услови и средства за рад, а то указује и на размимоилажења у ставовима и међу представницима владајуће странке, односно актуелних функционера у локалној самоуправи.

 

One thought on “Наставља се штрајк у ЈКП „Водовод: РАДНИЦИ РАЗМИШЉАЈУ ДА ПЕШКЕ КРЕНУ У БЕОГРАД

  • Nista bez protivzakonitih resenja Kene, Pere i Djure!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *