ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Наставница енглеског језика Весна Жаке из ОШ ”Карађорђе” у Великој Плани добитник титуле ,,Најбољи наставник бивше Југославије“

⭐️

У Требињу је одржана 5. регионална конференција ,,Свијет образовања брише границе“ у организацији Асоцијације најбољих наставника бивше Југославије, ANN EX YU, која је окупила око 200 професионалаца, иновативних и посвећених лидера у области образовања из држава са простора бивше Југославије, који су спремни да заједничким снагама афирмишу и мотивишу најбоље наставнике да мењају слику образовања у овом делу света.

На скупу су проглашене нове генерације најбољих наставника, директора и амбасадора асоцијације, који су и добиотници титуле ”Најбољи наставник бивше Југославије” (”Best teacher Ex Yu”).

Међу изабраних 24 наставника је и наставница енглеског језика, Весна Жаке, из основне школе ,,Карађорђе”, у Великој Плани.

У оквиру ове изузетне, по много чему јединствене и посебне конференције учесници су имали прилику да обиђу требињске школе, Музеј, Народну библиотеку, амбијенталну учионициу, и да учествују у панел дискусијама, дебатама, Сајму образовања и поделе шта се то у њиховим школама ствара и производи, у каквим пројектима наставници и васпитачи учествују са децом, на који начин сарађују и остварују националне, али и интернационалне размене и искуства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *