Nastavnica engleskog jezika Vesna Žake iz OŠ ”Karađorđe” u Velikoj Plani dobitnik titule ,,Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije“

⭐️

U Trebinju je održana 5. regionalna konferencija ,,Svijet obrazovanja briše granice“ u organizaciji Asocijacije najboljih nastavnika bivše Jugoslavije, ANN EX YU, koja je okupila oko 200 profesionalaca, inovativnih i posvećenih lidera u oblasti obrazovanja iz država sa prostora bivše Jugoslavije, koji su spremni da zajedničkim snagama afirmišu i motivišu najbolje nastavnike da menjaju sliku obrazovanja u ovom delu sveta.

Na skupu su proglašene nove generacije najboljih nastavnika, direktora i ambasadora asocijacije, koji su i dobiotnici titule ”Najbolji nastavnik bivše Jugoslavije” (”Best teacher Ex Yu”).

Među izabranih 24 nastavnika je i nastavnica engleskog jezika, Vesna Žake, iz osnovne škole ,,Karađorđe”, u Velikoj Plani.

U okviru ove izuzetne, po mnogo čemu jedinstvene i posebne konferencije učesnici su imali priliku da obiđu trebinjske škole, Muzej, Narodnu biblioteku, ambijentalnu učioniciu, i da učestvuju u panel diskusijama, debatama, Sajmu obrazovanja i podele šta se to u njihovim školama stvara i proizvodi, u kakvim projektima nastavnici i vaspitači učestvuju sa decom, na koji način sarađuju i ostvaruju nacionalne, ali i internacionalne razmene i iskustva.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.