Nikola Vučen: NEKA VAM BOŽIĆ I NOVA GODINA DONESU RADOST I USPEH NA SVIM POLJIMA

Novogodišnja čestitka predsednika Opštine, Nikole Vučena:

„Godinu koju ispraćamo obeležila je pošast koju je izazvao virus Kovid 19, a koji je pogodio čitav svet pa i našu zemlju, i sa kojim se još uvek borimo. Bez obzira na sve te nedaće koje su nas zadesile zbog pandemije, ako sagledamo rezultate u proteklih dvanaest meseci videćemo da je 2020. godina za Opštinu Smederevska Palanka bila period važnih projekata.
Kada pogledamo iza sebe ponosni smo na novi izgled našeg grada. Palanka je protekle godine bila veliko gradilište. Nastavili smo rad na poboljšanju uslova života, obnovi i uređenju putne infrastrukture, parkova, vodovodne i kanalizacione mreže, rasvete, izgradnji fabrike „Kjungšin kejbl“ sa našim prijateljima iz Južne Koreje, ujedno rešavamo i problem nezaposlenosti. Vreme koje dolazi doneće nam novu energiju i mogućnosti koje ćemo iskoristiti za dalji napredak i razvoj naše opštine.
U svim ovim velikim poslovima i aktivnostima imali smo veliku podršku predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije.
Takođe smo imali veliku podršku građana koji su prepoznali našu iskrenu želju da Palanku učinimo boljim mestom za život.
Znamo da je potrebno još mnogo toga uraditi, kako bismo odgovorili svim našim zajedničkim potrebama i željama.
Želim vam srećnu i uspešnu nastupajuću 2021. godinu, da u dobrom raspoloženju sa najdražima provedete novogodišnje i božićne praznike. Nova godina, predstavlja novu šansu da ostvarimo svoje želje i planove. Uz dobro zdravlje, neka vam Božić i Nova godina donesu radost i uspeh na svim poljima, posebno na planu lične i porodične sreće.“

Predsednik Opštine Smederevska Palanka
Nikola Vučen

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.