Predsednik Opštine Nikola Vučen: POŠTOVANI SUGRAĐANI ČESTITAM VAM VASKRŠNJE PRAZNIKE

Poštovani sugrađani,
u ime lokalne samouprave i u svoje lično ime čestitam vam predstojeće Vaskršnje praznike, sa željom da ih dočekate u miru, radosti i zdravlju u krugu vaših porodica i prijatelja.
Vaskrsenje Hristovo dočekujemo sa novim izazovima, projektima i velikim poslovima koji nas čekaju u narednom periodu. Kada pogledamo iz sebe možemo biti zadovoljni i ponosni na novi izgled našeg grada, nove ulice, fabriku… Naravno potrebno je još mnogo energije i rada za razvoj naše opštine. Želja nam je da u potpunosti omogućimo našim građanim pristojan život, da vratimo sve ono što nam je godinama unazad uzimano i da naš grad ponovo bude centar industrije, turizma i kulture. U svim novim poslovima i aktivnostima imamo veliku pomoć i podršku predsednika Republike Srbije. To nam daje snagu i podstrek da nastavimo dalje i da ostvarujemo uspehe.
Dragi sugrađani, poštovani prijatelji, radnici javnih ustanova, preduzeća i Opštinske uprave. Neka vam Vaskršnji praznici donesu mir u duši, blagostanje i dobro zdravlje vama i vašim porodicama.
Hristors Vaskrse!

Nikola Vučen predsednik Opštine Smederevska Palanka

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.