Nikola Vučen: SEDAM DANA BEZ POZITIVNIH NA KOVID U SMEDEREVSKOJ PALANCI

„Poštovani sugrađani, posle tačno 449 dana od kako je uvedeno vanredno stanje, sa ponosom možemo reći da u Opštini Smederevska Palanka, u prethodnih sedam dana, nije bilo pacijenata pozitivnih na ovaj virus.

Zbog smanjenog broja hospitalizovanih kovid pacijenata, danas je Opšta bolnica „Stefan Visoki“ izašla iz kovid sistema. Od početka imunizacije u našoj opštini vakcinisano je oko 40 procenata punoletnih građana. Od ukupnog broja stanovnika naše opštine, kovid je preležalo oko 20 procenata.
Zahvaljujući masovnoj imunizaciji stanovništva, pobedićemo ovu pošast koja je svima nama otežala život u prethodnom periodu. Moramo imati na umu i to da je na snazi i dalje poštovanje svih epidemijskih mera.
Srbija je jedna od vodećih zemalja u svetu čije je stanovništvo imalo priliku da se vakciniše, i to, birajući vakcine četiri proizvođača. Veliku zahvalnost na tome dugujemo državi i predsedniku, Aleksandru Vučiću, što nam je to omogućio. U ova teška kovid vremena, koja su nadamo se iza nas, država je pomogla svakom punoletnom građaninu, ne samo obezbedivši vakcine već i novčano. Novčana pomoć je svakako dubrodošla, a to je još jedan dokaz da država brine o svakom građaninu naše zemlje. Živela Srbija!“

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.