ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Никола Вучен: СЕДАМ ДАНА БЕЗ ПОЗИТИВНИХ НА КОВИД У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

„Поштовани суграђани, после тачно 449 дана од како је уведено ванредно стање, са поносом можемо рећи да у Општини Смедеревска Паланка, у претходних седам дана, није било пацијената позитивних на овај вирус.

Због смањеног броја хоспитализованих ковид пацијената, данас је Општа болница „Стефан Високи“ изашла из ковид система. Од почетка имунизације у нашој општини вакцинисано је око 40 процената пунолетних грађана. Од укупног броја становника наше општине, ковид је прележало око 20 процената.
Захваљујући масовној имунизацији становништва, победићемо ову пошаст која је свима нама отежала живот у претходном периоду. Морамо имати на уму и то да је на снази и даље поштовање свих епидемијских мера.
Србија је једна од водећих земаља у свету чије је становништво имало прилику да се вакцинише, и то, бирајући вакцине четири произвођача. Велику захвалност на томе дугујемо држави и председнику, Александру Вучићу, што нам је то омогућио. У ова тешка ковид времена, која су надамо се иза нас, држава је помогла сваком пунолетном грађанину, не само обезбедивши вакцине већ и новчано. Новчана помоћ је свакако дубродошла, а то је још један доказ да држава брине о сваком грађанину наше земље. Живела Србија!“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *