ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Објава председника Скупштине општине Смедеревска Паланка Николе Вучена

Председник Скупштине општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, на свом фејсбук профилу објавио је текст, који, због значаја информације, преносимо у целини:

Поштовани пријатељи и грађани Смедеревске Паланке, обзиром да се ново руководство СО Смедеревска Паланка од самог почетка залагало за транспарентност и доступност информација о раду управе, сматрам да је неопходно да будете у току са тренутном ситуацијом у нашој општини.

Таман када смо помислили да смо кренули узлазном путањом и да се многобројним проблемима назирало решење, као гром из ведра неба, рачун наше Општине је јуче блокиран за додатних 200.000.000,00-ДВЕСТА МИЛИОНА ДИНАРА од стране Banca Intesa, као извршног повериоца.

Banca Intesa је дана 10.09.2008. године одобрила кредит од 2.460.454,25 еура. ( ДВА ИПО МИЛОНА ЕУРА) за пројекте у вези Водоснабдевања,изградње,поправке и изградње инфраструктуре на територији Општине Смederevska Паланка са роком враћања од десет година и грејс периодом од три године.

Никада ни једна рата кредита није враћена!!

Ако се питате где је новац, зашто су нам улице и град у оваквом стању, одговор потражите код претходне власти. Понављам од 2008 године креће лоповлук и уништавање наше општине!

Такође, њима можете да се захвалите и што Смедеревска Паланка у будућности неће моћи да напредује ни на једном пољу, као што су спорт, култура,инфраструктурни пројекти итд.. Заправо, што нећемо имати за основне ствари.

2 thoughts on “Објава председника Скупштине општине Смедеревска Паланка Николе Вучена

  • Zivoslava

    Koji šupljoglavci majko moja! Izgovor za izgovorom, nerad i lenjost. Jel’ taj kredit od juče? Kao nisu znali? Jao, veverice male naivne! Došli ste tu da uradite nešto, a ne da upirete prstom što radite sve vreme. Pa sada ste sa SPS u vlasti koji je bio sa DS u vlasti, a i vi ste muljali neku koaliciju sa DS svojevremeno… Pa koga farbate više nespobnjakovići jedni, sram vas bilo! Umesto da ponudite rešenje vi kukate po običaju.

    Reply
  • Hm… interesantno!
    Ako je grejs period bio tri godine a nije vracena ni jedna rata, sta je banka cekala od 2011. godine? Zar sva potrazivanja do 2011. godine nisu zastarela 2014. godine? Gde je prigovor zastarelosti od strane aktuelne vlasti na takvo resenjemo prinudnoj naplati? Sta radi predsednik opstine kao odgovorno lice? St mu rade pravnici?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *