Objava predsednika Skupštine opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena

Predsednik Skupštine opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, na svom fejsbuk profilu objavio je tekst, koji, zbog značaja informacije, prenosimo u celini:

Poštovani prijatelji i građani Smederevske Palanke, obzirom da se novo rukovodstvo SO Smederevska Palanka od samog početka zalagalo za transparentnost i dostupnost informacija o radu uprave, smatram da je neophodno da budete u toku sa trenutnom situacijom u našoj opštini.

Taman kada smo pomislili da smo krenuli uzlaznom putanjom i da se mnogobrojnim problemima naziralo rešenje, kao grom iz vedra neba, račun naše Opštine je juče blokiran za dodatnih 200.000.000,00-DVESTA MILIONA DINARA od strane Banca Intesa, kao izvršnog poverioca.

Banca Intesa je dana 10.09.2008. godine odobrila kredit od 2.460.454,25 eura. ( DVA IPO MILONA EURA) za projekte u vezi Vodosnabdevanja,izgradnje,popravke i izgradnje infrastrukture na teritoriji Opštine Smederevska Palanka sa rokom vraćanja od deset godina i grejs periodom od tri godine.

Nikada ni jedna rata kredita nije vraćena!!

Ako se pitate gde je novac, zašto su nam ulice i grad u ovakvom stanju, odgovor potražite kod prethodne vlasti. Ponavljam od 2008 godine kreće lopovluk i uništavanje naše opštine!

Takođe, njima možete da se zahvalite i što Smederevska Palanka u budućnosti neće moći da napreduje ni na jednom polju, kao što su sport, kultura,infrastrukturni projekti itd.. Zapravo, što nećemo imati za osnovne stvari.

You may also like...

2 Responses

  1. Zivoslava kaže:

    Koji šupljoglavci majko moja! Izgovor za izgovorom, nerad i lenjost. Jel’ taj kredit od juče? Kao nisu znali? Jao, veverice male naivne! Došli ste tu da uradite nešto, a ne da upirete prstom što radite sve vreme. Pa sada ste sa SPS u vlasti koji je bio sa DS u vlasti, a i vi ste muljali neku koaliciju sa DS svojevremeno… Pa koga farbate više nespobnjakovići jedni, sram vas bilo! Umesto da ponudite rešenje vi kukate po običaju.

  2. Horus kaže:

    Hm… interesantno!
    Ako je grejs period bio tri godine a nije vracena ni jedna rata, sta je banka cekala od 2011. godine? Zar sva potrazivanja do 2011. godine nisu zastarela 2014. godine? Gde je prigovor zastarelosti od strane aktuelne vlasti na takvo resenjemo prinudnoj naplati? Sta radi predsednik opstine kao odgovorno lice? St mu rade pravnici?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *