ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Од 1. јула на овој адреси и „Паланачка телевизија“

Palanacka televizija youtube iconНа сајту „Паланачких“ www.palanacke.com, у оквиру нашег дневног on-line издања „Паланачка хроника“,од 1. јула почела је са радом и „Паланачка телевизија“.

Уколико кликнете на линк под називом „Паланачка телевизија“, са нашим препознатљивим логом, који се на сајту налази у горњем делу са леве  стране, моћи ћете да погледате видео прилоге најзначајнијих догађаја.

Уважавајући, вашу потребу за правовременим и тачним информацијама, и огромну подршку „Паланачкој хроници“, коју је за шест месеци посетило преко 62.000 читалаца, уз око 400.000 прочитаних страница, потрудили смо се да обогатимо понуду и омогућимо вам и гледање видео прилога.

Хвала што сте имали разумевања и за поједине ненамерне грешке, које су најчешће биле резултат новинарске страсти или потребе за брзом информацијом, а понекад и резултат површно проверене вести.

Да закључимо, у понуди наше редакције имате на располагању периодично штампано издање Независне варошке новине „Паланачке“, дневно on-line издање „Паланачка хроника“ и видео прилоге „Паланачка телевизија“.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *