ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Одељење за урбанизам, грађевинарство, имовинско-правне и стамбене послове Општинске управе огласило је Рани јавни увид у поступку израде просторног плана Општине Смедеревска Паланка

Одељење за урбанизам, грађевинарство, имовинско-правне и стамбене послове Општинске управе огласило је Рани јавни увид у поступку израде просторног плана Општине Смедеревска Паланка.

Рани јавни увид одржаће се у трајању од 15 дана, од 11. до 26. октобра 2022. године. Сва ближа обавештења заинтересована лица могу добити у току трајања Раног јавног увида у просторијама Општинеске управе, сваког радног дана од 10 до 13 часова. Текстуални и графички прилози доступни су на званичној страници општине, www.smederevskapalanka.rs, и на огласној табли у згради општине на првом спрату.

Предмет раног јавног увида је упознавање заинтересованих лица са општим циљевима и сврхом израде плана, могућим решењима за развој простора, могућим решењима за урбану обнову, као и очекиваним ефектима планирања.

Заинтересована правна и физичка лица могу доставити примедбе и сугестије искључиво у писаној форми преко писарнице, Одељењу за урбанизам, грађевинарство, имовинско-правне и стамбене послове, у току трајања Раног јавног увида.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *