Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko-pravne i stambene poslove Opštinske uprave oglasilo je Rani javni uvid u postupku izrade prostornog plana Opštine Smederevska Palanka

Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko-pravne i stambene poslove Opštinske uprave oglasilo je Rani javni uvid u postupku izrade prostornog plana Opštine Smederevska Palanka.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, od 11. do 26. oktobra 2022. godine. Sva bliža obaveštenja zainteresovana lica mogu dobiti u toku trajanja Ranog javnog uvida u prostorijama Opštineske uprave, svakog radnog dana od 10 do 13 časova. Tekstualni i grafički prilozi dostupni su na zvaničnoj stranici opštine, www.smederevskapalanka.rs, i na oglasnoj tabli u zgradi opštine na prvom spratu.

Predmet ranog javnog uvida je upoznavanje zainteresovanih lica sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostora, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i očekivanim efektima planiranja.

Zainteresovana pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije isključivo u pisanoj formi preko pisarnice, Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko-pravne i stambene poslove, u toku trajanja Ranog javnog uvida.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *