ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Одржана трибина „Сто школа за детињство без бола“

У Великој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка одржана је трибина у оквиру пројекта „Сто школа за детињство без бола“ који су организовали Центар за едукацију и превенцију социјалне патологије „Доротеј“ уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије и под покровитељством Општине Смедеревска Паланка. Пројекат „Сто школа за детињство без бола“ је едукативни програм, који је намењен ученицима виших разреда основних и првих разреда средњих школа, њиховим родитељима и наставницима, чији је циљ заштита деце и јачање опште безбедности, како у стварном тако и у виртуелном свету друштвених мрежа.

Трибину је свечано отворио председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, који се обратио великом броју ученика основних школа који су присуствовали овом предавању. Председник Општине је изразио велико задовољство и захвалност што је једно овако важно предавање организовано баш у Смедеревској Паланци.

Главни предавач на трибини „Сто школа за детињство без бола“ био је Влада Арсић, новинар, писац, публициста и сертификовани предавач Министарства унутрашњих послова.

Током једносатног предавања ученици су могли да се упознају са стварним примерима и опасностима које вребају на интернету. Ово предавање управо је имало за циљ да се укаже да свако од њих лако може да се нађе на мети насилника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *