Održana tribina „Sto škola za detinjstvo bez bola“

U Velikoj sali Skupštine opštine Smederevska Palanka održana je tribina u okviru projekta „Sto škola za detinjstvo bez bola“ koji su organizovali Centar za edukaciju i prevenciju socijalne patologije „Dorotej“ uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i pod pokroviteljstvom Opštine Smederevska Palanka. Projekat „Sto škola za detinjstvo bez bola“ je edukativni program, koji je namenjen učenicima viših razreda osnovnih i prvih razreda srednjih škola, njihovim roditeljima i nastavnicima, čiji je cilj zaštita dece i jačanje opšte bezbednosti, kako u stvarnom tako i u virtuelnom svetu društvenih mreža.

Tribinu je svečano otvorio predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, koji se obratio velikom broju učenika osnovnih škola koji su prisustvovali ovom predavanju. Predsednik Opštine je izrazio veliko zadovoljstvo i zahvalnost što je jedno ovako važno predavanje organizovano baš u Smederevskoj Palanci.

Glavni predavač na tribini „Sto škola za detinjstvo bez bola“ bio je Vlada Arsić, novinar, pisac, publicista i sertifikovani predavač Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tokom jednosatnog predavanja učenici su mogli da se upoznaju sa stvarnim primerima i opasnostima koje vrebaju na internetu. Ovo predavanje upravo je imalo za cilj da se ukaže da svako od njih lako može da se nađe na meti nasilnika

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *