ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Општинско веће расписало јавнe позивe за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству у 2023. години

Општинско веће Општине Смедеревска Паланка расписало је јавнe позивe за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству у 2023. години у износу од 4,5 милона динара и милион динара за доделу буџетских средстава пољопривредницима за репродуктивни материјал (вештачко осемењавање) у 2023. години.

Јавни позив ће трајати до 31. октобра 2023. године, а све потребне информације грађани могу да добију у канцеларији 302/ 1 или на број телефона 026/4150060.

Текст Јавног позива и обрасци налазе се на интернет страници Општине Смедеревска Паланка www.smederevskapalanka.rs у делу конкурси. Обрасци моту да се прузму и на шалтеру број 6 у холу зграде Општине.

Право на подстицаје имају носиоци или чланови регистрованог пољопривредног газдинства односно лица која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и налазе се у активном статусу.

Општина Смедеревска Паланка је после више од две деценије определила 5,5 милиона динара за субвенције и развој пољопривреде, а намера је да та средства идуће године буду још већа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *