Opštinsko veće raspisalo javne pozive za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu u 2023. godini

Opštinsko veće Opštine Smederevska Palanka raspisalo je javne pozive za nabavku novih mašina i opreme za unapređenje primarne poljoprivredne proizvodnje u stočarstvu u 2023. godini u iznosu od 4,5 milona dinara i milion dinara za dodelu budžetskih sredstava poljoprivrednicima za reproduktivni materijal (veštačko osemenjavanje) u 2023. godini.

Javni poziv će trajati do 31. oktobra 2023. godine, a sve potrebne informacije građani mogu da dobiju u kancelariji 302/ 1 ili na broj telefona 026/4150060.

Tekst Javnog poziva i obrasci nalaze se na internet stranici Opštine Smederevska Palanka www.smederevskapalanka.rs u delu konkursi. Obrasci motu da se pruzmu i na šalteru broj 6 u holu zgrade Opštine.

Pravo na podsticaje imaju nosioci ili članovi registrovanog poljoprivrednog gazdinstva odnosno lica koja su upisana u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalaze se u aktivnom statusu.

Opština Smederevska Palanka je posle više od dve decenije opredelila 5,5 miliona dinara za subvencije i razvoj poljoprivrede, a namera je da ta sredstva iduće godine budu još veća.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *