ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

ОШ „Олга Милошевић“: ХВАЛА ФОНДАЦИЈИ „HALYARD MISSION“ РАНКУ РИСТИЋУ И БОЈАНУ ДРАГИЋЕВИЋУ НА ВРЕДНОМ ПОКЛОНУ

У Музеју „Стара ливница“ у Крагујевцу отворена је изложба фотографија „Заборављена историја“ на којој су приказани позитивни примери из српско – америчке историје.

На свечаности приликом отварања изложбе, нашој школи, уз две крагујевачке, уручена је паметна табла, коју је примио директор Дарко Димитријевић. Ову вредну донацију обезбедио је ексклузивни дистрибутер производа „Zastava arms USA“ који је стратешки партнер „Halyard Mission“.

Изложбу је организовала Фондација „Halyard Mission“, коју је основао John Cappello, а посвећена је добровољцима из Првог светског рата, као и промовисању солидарности, пријатељства и унапређења сарадње два народа.

Захваљујемо се власнику „Застава оружје“, Ранку Ристићу и председнику фондације „Halyard Mission“на вредној донацији. Посебну захвалност дугујемо продуценту Бојану Драгићевићу из Београда који је приликом једне од својих посета Општини Смедеревска Паланка нашу школу препознао као квалитетног партнера и одабрао нас да учествујемо на овом догађају. Ово је почетак наше сарадње, још једна потврда квалитета онога што радимо и показатељ да смо на правом путу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *