OŠ „Olga Milošević“: HVALA FONDACIJI „HALYARD MISSION“ RANKU RISTIĆU I BOJANU DRAGIĆEVIĆU NA VREDNOM POKLONU

U Muzeju „Stara livnica“ u Kragujevcu otvorena je izložba fotografija „Zaboravljena istorija“ na kojoj su prikazani pozitivni primeri iz srpsko – američke istorije.

Na svečanosti prilikom otvaranja izložbe, našoj školi, uz dve kragujevačke, uručena je pametna tabla, koju je primio direktor Darko Dimitrijević. Ovu vrednu donaciju obezbedio je ekskluzivni distributer proizvoda „Zastava arms USA“ koji je strateški partner „Halyard Mission“.

Izložbu je organizovala Fondacija „Halyard Mission“, koju je osnovao John Cappello, a posvećena je dobrovoljcima iz Prvog svetskog rata, kao i promovisanju solidarnosti, prijateljstva i unapređenja saradnje dva naroda.

Zahvaljujemo se vlasniku „Zastava oružje“, Ranku Ristiću i predsedniku fondacije „Halyard Mission“na vrednoj donaciji. Posebnu zahvalnost dugujemo producentu Bojanu Dragićeviću iz Beograda koji je prilikom jedne od svojih poseta Opštini Smederevska Palanka našu školu prepoznao kao kvalitetnog partnera i odabrao nas da učestvujemo na ovom događaju. Ovo je početak naše saradnje, još jedna potvrda kvaliteta onoga što radimo i pokazatelj da smo na pravom putu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.