„Palanačke“ prenose komunikaciju Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa, i građana na društvenoj mreži: CILJ – REŠAVANJE AKUTNIH PROBLEMA U GRADU

Društvene mreže su, poslednjih godina, postale veoma uticajan medij, a svakako jedan od najbržih načina za plasiranje raznih informacija, kao i za direktnu komunikaciju.

Predsednik Privremenog organa u Opštini Smederevska Palanka, Nikola Vučen, jedan je od političara koji prati taj trend i veoma je aktivan na društvenim mrežama.

„Palanačke“ vam prenose kako izgleda razmena mišljenja putem društvene mreže Fejsbuk između aktuelnog prvog čoveka Opštine i građana koji imaju predloge kako da se život u gradu učini kvalitetnijim.

 

Nikola Vučen: Bulevar Kralja Petra Prvog je kompletno osvetljen. Promenjeno je 57 sijalica, fali još šest sijalica kod bloka Dejanović, koje moraju kompletno da se menjaju sa kućištem. Na redu su Kolonija i sporedne ulice.

Marija Šaša: A kada ćemo da rešimo Bulevar Kralja Aleksandra na Koloniji? Znaš kakva je raskrsnica ovde i koliko problema imamo? Mogao bi da središ nešto i za semafor ovde? Deca će nam stradati?

Marija Šaša: Svetla su proradila, još semafor.

Nikola Vučen: Opredeljujemo sredstva iz budžeta za 2018. godinu za popravku i nabavku novih semafora. Prioritet će nam biti rešavanje semafora na Koloniji, pa ostali delovi grada.

Marija Šaša: To Nidžo, već sam se zabrinula da niko ne mari za ovaj deo grada. Veruj mi da svaki dan gledam sa terase kako ljudi jure tuda, a deca ne mogu preći ulicu.

Zoran Slavković: Sreća je da najzad neko vidi probleme našeg uništenog grada.

Nenad Vojčevski: Najzad. Kao u Las Vegasu, nije ironija, lepo je kad voziš bicikl, a sve obasjava.

Nemanja Otašević: Svaka čast!

Zoran Slavković: Glavaševa ulica i krak ove ulice koji prolazi između parka i stambenih zgrada ka Vrtiću je nalik na Vukovar iz 91. Apel za pomoć šaljem u ime stanara zgrada na brojevima 4, 8 i 12, iza Muzeja i Pozorišta.

Nikola Vučen: Sve znam, prolazio sam sinoć. Rešavamo u narednim danima!

Marija Šaša: A semafor na koloniji?

Ana Batinić: Samo još da se uradi kanalizacija u ulici Radoslava Gačića i sve je rešeno.

Nikola Vučen: Ulice Radoslava Gačića i Majora Gavrilovića su prioritet. Opredeljujemo sredstva u budžetu za 2018. godinu i čim vremenske prilike budu dale, kreću radovi.

Ana Batinić: To Nidžo, najbolji si. Bravo.

Milan Vujke Vujović: Samo napred.

Zagorka Stefanović: Ulica Prijepoljska je katastrofa koliko je oronula, vrlo teško se autom prolazi. Takođe ima dosta udarnih rupa u ulici Radmile Šišković.

Aleksandra Narić: Dobro je da ste, Nikola, krenuli nešto da radite, mada je to trebalo i ranije, ali važno je da mi građani ove varoši osetimo, vidimo da ste se pomakli sa mrtve tačke. Bilo bi lepo da već kada je sređena ulica V. Karadžica, posađeno drveće i rasveta, malo sredite ona ostrva ispred opštine, bar ona zemlja da se razvuče i poravna pa na proleće makar neki ukrasni grm da se posadi. Ipak ko god vam dođe u posetu, prvo dolazi u gradsku kuću, pa da vidi sređen taj deo ispred nje.

 

(Izvor: Fejsbuk, priredio: Dejan Crnomarković)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.