ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Панични потези директора ОБ „Стефан Високи“ да би заташкао скандал: НАТЕРАО ЗАПОСЛЕНЕ ДА ПОТПИШУ ЛАЖНЕ ИЗЈАВЕ   

IMG_5001После нашег текста о скандалу у паланачкој ОБ „Стефан Високи“, заправо о томе да је директор др Горан Богдановић забранио хуманитарну акцију добровољног давања крви у организацији Клуба демократске омладине, тензије расту, како у јавности, тако и у овој здравственој установи.

Интересовање за овај случај је огромно, регионална телевизија Н1 објавила је вест о овом догађају, а долазак у Смедеревску Паланку најавиле су екипе РТС-а, Б92 и Блиц-а.

У току дана из ОБ „Стефан Високи“ стизале су нам информације да је директор под претњом натерао троје запослених на Одељењу трансфузије да напишу и потпишу изјаве да текст објављен у „Паланачким“ није тачан. Измишљен је баналан разлог зашто је акција добровољног давања крви Клуба демократске омладине, која се иначе већ годинама реализује у ово време, забрањена – јер, наводно, није било потребне опреме.

„Паланачке“ подсећају директора др Богдановића да су чак и сендвичи и сокови, као и радна теренска торба за ову активност били спремни, али је он лично пред сам полазак екипе на терен – забранио акцију.

Према томе, никакве претње и лажи или потписане изјаве не могу да промене његову скандалозну одлуку да забрани једну хуманитарну акцију, што је случај незабележен у историји паланачког, а вероватно и српског здравства.

Никакве паничне претње и лажи неће моћи да га ослободе одговорности за то.

 

 

 

 

2 thoughts on “Панични потези директора ОБ „Стефан Високи“ да би заташкао скандал: НАТЕРАО ЗАПОСЛЕНЕ ДА ПОТПИШУ ЛАЖНЕ ИЗЈАВЕ   

  • nemilosrdni

    e to se u politici zove uvlakac, zar ne direktore?

    Reply
  • Boriša

    Sram neka Vas je! Širite dezinformacije zbog dodvoravanja ljigavom Keni. Spletkaroši! Naravno da Vam narod više ne veruje.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *