Pismo zahvalnosti ambasadora Republike Koreje Li Đeunga Opštini Smederevska Palanka i predsedniku Nikoli Vučenu

Njegova ekselencija ambasador Republike Koreje Li Đeung uputio je pismo Opštini Smederevska Palanka  u kojem se zahvaljuje na srdačnom dočeku parlamentarne delegacije Republike Koreje koja je bila u poseti 1. novembra.

„Poštovani gospodine Vučen,
želeo bih da izrazim zahvalnost na gostoprimstvu koje ste Vi i Vaši saradnici, predstavnici Opštine Smederevska Palanka, ukazali delegaciji koju je predvodila prva potpredsednica Narodne Skupštine Republike Koreje gospođa Kim Jongđu, 1. novembra 2022. godine.

Dočekani od strane Vas i Vaših kolega i sugrađana sa takvom srdačnošću i poštovanjem, zajedno sa poslanicima koji su se pridružili sastanku, jasno je iskazano koliko je otvaranje fabrike ”Kjungšin kejbl” u Smederevskoj Palanci doprinelo stvaranju dubokih i sadržajnih veza lokalne zajednice i korejskog naroda, što me čini zaista ponosnim i srećnim i inspiriše me da naporno radim na dovođenju novih investitora u Srbiju.

Do našeg ponovnog susreta, šaljem Vam pozdrave i najlepše želje kao i dobro zdravlje. Primite izraze mog dubokog poštovanja“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *