ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Писмо захвалности амбасадора Републике Кореје Ли Ђеунга Општини Смедеревска Паланка и председнику Николи Вучену

Његова екселенција амбасадор Републике Kореје Ли Ђеунг упутио је писмо Општини Смедеревска Паланка  у којем се захваљује на срдачном дочеку парламентарне делегације Републике Кореје која је била у посети 1. новембра.

„Поштовани господине Вучен,
желео бих да изразим захвалност на гостопримству које сте Ви и Ваши сарадници, представници Општине Смедеревска Паланка, указали делегацији коју је предводила прва потпредседница Народне Скупштине Републике Kореје госпођа Kим Јонгђу, 1. новембра 2022. године.

Дочекани од стране Вас и Ваших колега и суграђана са таквом срдачношћу и поштовањем, заједно са посланицима који су се придружили састанку, јасно је исказано колико је отварање фабрике ”Kјунгшин кејбл” у Смедеревској Паланци допринело стварању дубоких и садржајних веза локалне заједнице и корејског народа, што ме чини заиста поносним и срећним и инспирише ме да напорно радим на довођењу нових инвеститора у Србију.

До нашег поновног сусрета, шаљем Вам поздраве и најлепше жеље као и добро здравље. Примите изразе мог дубоког поштовања“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *