ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Почела наплата паркинг простора у граду

Јавно комунално предузеће „Паланка 2020” почело је са наплатом коришћења паркинг простора у улицама Првог српског устанка, Светог Саве, Вука Kараџића, 10. октобра, Трг Хероја, Француска, Олге Милошевић, Војводе Степе, Мике Голубовића и Др. Рајса.

Наплата паркирања се обавља сваког радног дана од 7-20 часова и суботом од 7-14 часова.

Коришћење простора за паркирање на уређеним и обележеним паркинг местима по сату за путничко возило у првој зони кошта 38 динара, док је цена по дану 200 динара, а у другој зони је 25 динара и целодневна карта је 150 динара.

Месечна карта за прву зону кошта 1.800 динара, док је у другој зони цена за месец дана паркирања 1.300 динара. Месечна карта за обе зоне је 2500 динара. За шестомесечну карту добија се 15% попуста, а за годишњу 25%.

Повлашћена станарска карта, за грађане који живе у улицама у којима се наплаћује паркинг, износи 400 динара. Такође и предузетници који имају радње у граду могу прибавити повлашћену месечну карту у износу од 900 динара.

Паркирање се може, као и раније, платити куповином карата или слањем смс поруке са регистарским бројем таблица на СМС број који је назначен на саобраћајном знаку код сваког паркинга.

За возила која су паркирана у зонском систему паркирања, уколико паркирање није плаћено, наплаћиваће се доплатна карта за паркирање у износу од 1.200 динара.

Куповина претплатних и повлашћених карата за физичка лица (станаре), предузетнике и правна лица обавља се у просторијама Управе јавних паркиралишта и гаража у улици Војводе Степе бб (просторије на Мини робној пијаци) сваким радним даном од 8,00 до 13,00 часова, а све информације могу се добити позивом броја 064/887-3121.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *