ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Почиње санација водоводне мреже у улици Вука Караџића

Радови на санацији кишног и фекалног колектора у улици Вука Караџића, у дужини од око 260 метара, су завршени. Екипе ЈКП „Водовод“ данас почињу санацију водоводне мреже и замену старих азбестних цеви (пречника фи 100) са новим полиетиленским цевима, на истом потезу у дужини од око 250 метара.

Због поменутих радова житељи улице Вука Караџића, од раскрснице са улицом Војводе Степе до раскрснице са улицом Кнеза Милоша, биће искључени са водоводне мреже док се замена цеви, која ће трајати неколико дана, не заврши. За грађане који живе у овом делу улице Вука Караџића биће обезбеђена цистерна.

Санација водоводне мреже, замена застарелих азбестних цеви као и обнова целокупне комуналне инфраструктуре је приоритет општинског руководства како би се грађанима наше општине обезбедило редовније снабдевање водом које умногоме отежавају честа пуцања цеви.

Још једном апелујемо на све житеље овог дела улице Вука Караџића да имају разумевања и буду стрпљиви док се радови на замени водоводних цеви не окончају.

 

Кабинет председника Општине Смедеревска Паланка

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *