Počinje sanacija vodovodne mreže u ulici Vuka Karadžića

Radovi na sanaciji kišnog i fekalnog kolektora u ulici Vuka Karadžića, u dužini od oko 260 metara, su završeni. Ekipe JKP „Vodovod“ danas počinju sanaciju vodovodne mreže i zamenu starih azbestnih cevi (prečnika fi 100) sa novim polietilenskim cevima, na istom potezu u dužini od oko 250 metara.

Zbog pomenutih radova žitelji ulice Vuka Karadžića, od raskrsnice sa ulicom Vojvode Stepe do raskrsnice sa ulicom Kneza Miloša, biće isključeni sa vodovodne mreže dok se zamena cevi, koja će trajati nekoliko dana, ne završi. Za građane koji žive u ovom delu ulice Vuka Karadžića biće obezbeđena cisterna.

Sanacija vodovodne mreže, zamena zastarelih azbestnih cevi kao i obnova celokupne komunalne infrastrukture je prioritet opštinskog rukovodstva kako bi se građanima naše opštine obezbedilo redovnije snabdevanje vodom koje umnogome otežavaju česta pucanja cevi.

Još jednom apelujemo na sve žitelje ovog dela ulice Vuka Karadžića da imaju razumevanja i budu strpljivi dok se radovi na zameni vodovodnih cevi ne okončaju.

 

Kabinet predsednika Opštine Smederevska Palanka

 

 

 

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *