ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Потпредседница КСС Ана Јоковић код председника Општине Топлице Пинторовића

Председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, примио је у свом кабинету Ану Јоковић потпредседницу Кошаркашког савеза Србије задужену за женску кошарку.

Састанку, на коме се разговарало о стању у женској кошарци у Смедеревској Паланци, присуствовали су и Бојан Самарџић секретар и Предраг Станошевић тренер КК „Паланка 2000” са сарадницима и младим кошаркашицама.

Ана Јоковић, захвалила се на топлом и срдачном пријему као и на разумевању на које је наишла од стране челника локалне самоуправе када је у питању финансирање женске кошарке у наредној 2018. години. Она је том приликом истакла да је КК “Паланка 2000” осим што је најмасновији клуб са седам регистрованих такмичарских селекција у КСС-у, убедљиво најбољи клуб у региону Централне Србије.
Председник Општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић, изразио је задовољство због посете пoтпредседнице КСС и истакао да ће локална самоуправа и у наредном периоду чинити све што је у њеној моћи да, упркос јако тешкој финансијској ситуацији, обезбеди средства за помоћ свим спортским клубовима на територији општине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *