Potpredsednica KSS Ana Joković kod predsednika Opštine Toplice Pintorovića

Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, primio je u svom kabinetu Anu Joković potpredsednicu Košarkaškog saveza Srbije zaduženu za žensku košarku.

Sastanku, na kome se razgovaralo o stanju u ženskoj košarci u Smederevskoj Palanci, prisustvovali su i Bojan Samardžić sekretar i Predrag Stanošević trener KK „Palanka 2000” sa saradnicima i mladim košarkašicama.

Ana Joković, zahvalila se na toplom i srdačnom prijemu kao i na razumevanju na koje je naišla od strane čelnika lokalne samouprave kada je u pitanju finansiranje ženske košarke u narednoj 2018. godini. Ona je tom prilikom istakla da je KK “Palanka 2000” osim što je najmasnoviji klub sa sedam registrovanih takmičarskih selekcija u KSS-u, ubedljivo najbolji klub u regionu Centralne Srbije.
Predsednik Opštine Smederevska Palanka, Toplica Pintorović, izrazio je zadovoljstvo zbog posete potpredsednice KSS i istakao da će lokalna samouprava i u narednom periodu činiti sve što je u njenoj moći da, uprkos jako teškoj finansijskoj situaciji, obezbedi sredstva za pomoć svim sportskim klubovima na teritoriji opštine.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *