Predsednik Opštine najavio proširenje „Natašinog parka“ u Karađorđevom naselju: U PLANU IZGRADNJA SPORTSKOG TERENA

Predsednik Opštine Smederevska Planaka, Nikola Vučen, najavio je proširenje „Natašinog parka“ i izgradnju sportskog terena u Karađorđevom naselju.

Ovu ideju Vučen je objavio putem društvene mreže fejsbuk, što se pokazalo kao dobar način komunikacije sa građanima.

-U Mesnoj zajednici Stara čaršija, na uglu ulica Karađorđeve i Prve Krajiške brigade nalazi se „Natašin park“ – napisao je predsednik Opštine. – „Natašin park“ je sagrađen pre nekoliko godina, kao uspomena na devojku koja je posle teške bolesti preminula. Njen otac, u znak sećenja na preminulu ćerku, zajedno sa meštanima Karađorđevog naselja i svih ljudi dobre volje, uredili su prostor i pretvorili ga u igralište za najmlađe. Dali su mu ime „Natašin park“.

Pored, pomenutog parka, nalazi se jedna opštinska parcela koja je zatrpana zemljom i na tom mestu je napravljena prava manja deponija. Osim što, pomenuta parcela, ničemu ne služi, a uz to je pretvorena u deponiju, odlučili smo da je privedemo nameni. Naime, u planu je da parcelu očistimo, sredimo i tako proširimo „Natašin park“. Na tom prostoru želimo da sagradimo sportski teren koji će biti na usluzi svoj našoj deci.

Prostor ćemo napraviti funkcionalnim i lepšim, a uz to ćemo pružiti mogućnost mališanima da imaju svoj prostor za igru i bavljenje sportom.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.