ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Председник Општине најавио проширење „Наташиног парка“ у Карађорђевом насељу: У ПЛАНУ ИЗГРАДЊА СПОРТСКОГ ТЕРЕНА

Председник Општине Смедеревска Планака, Никола Вучен, најавио је проширење „Наташиног парка“ и изградњу спортског терена у Карађорђевом насељу.

Ову идеју Вучен је објавио путем друштвене мреже фејсбук, што се показало као добар начин комуникације са грађанима.

-У Месној заједници Стара чаршија, на углу улица Kарађорђеве и Прве Kрајишке бригаде налази се „Наташин парк“ – написао је председник Општине. – „Наташин парк“ је саграђен пре неколико година, као успомена на девојку која је после тешке болести преминула. Њен отац, у знак сећења на преминулу ћерку, заједно са мештанима Kарађорђевог насеља и свих људи добре воље, уредили су простор и претворили га у игралиште за најмлађе. Дали су му име „Наташин парк“.

Поред, поменутог парка, налази се једна општинска парцела која је затрпана земљом и на том месту је направљена права мања депонија. Осим што, поменута парцела, ничему не служи, а уз то је претворена у депонију, одлучили смо да је приведемо намени. Наиме, у плану је да парцелу очистимо, средимо и тако проширимо „Наташин парк“. На том простору желимо да саградимо спортски терен који ће бити на услузи свој нашој деци.

Простор ћемо направити функционалним и лепшим, а уз то ћемо пружити могућност малишанима да имају свој простор за игру и бављење спортом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *