ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Председник Општине Никола Вучен честитао почетак нове школске године свим ученицима

Председник Општине, Никола Вучен, честитао је почетак нове школске године свим ученицима, а посебно првацима. Он је најавио да је из општинског буџета ове године издвојено  пет милиона динара за једнократне награде ученицима, студентима и младим талентима. 

-Драги ђаци,  желим вам срећан почетак нове школске године. Будите вредни, марљиви и жељни знања. У овој  школској  години настава ће се  реализовати под другачијим околностима, а сходно тренутној епидемиолошкој ситуацији. Надам се да ћете, и поред тога, успешно савладати предвиђено градиво и низати успехе и одличне оцене.

Вама, драги прваци, желим срећан полазак у школу, да кроз игру и дружење успешно савладате прва слова и бројеве.  

Локална самоуправа настојаће да обезбеди што боље услове за ваше школовање и, као што је то и до сада била пракса, наградити ваш труд.

Овога пута смо издвојили 5.000.000  динара за једнократне награде ученицима, студентима и  младим талентима, знатно више него претходне године. Новчана стимулација  је само једна страна признања које вам додељујемо. У друштву у коме живимо вреднује се знање и на томе треба инсистирати.

Конкурс за доделу награда ученицима, студентима и младим талентима биће ускоро расписан о чему ћемо вас обавестити на општинском сајту и путем медија. Позивам вас да се пријавите на конкурс и подсећам да су за вас врата Општине увек отворена за разговор, помоћ или савет.

Останите здрави, учите и радујте се сваком школском дану, јер ћете тако научити шта су праве  вредности и постати добри људи – стоји у честитки председника Општине.   

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *