Predsednik Opštine Nikola Vučen čestitao početak nove školske godine svim učenicima

Predsednik Opštine, Nikola Vučen, čestitao je početak nove školske godine svim učenicima, a posebno prvacima. On je najavio da je iz opštinskog budžeta ove godine izdvojeno  pet miliona dinara za jednokratne nagrade učenicima, studentima i mladim talentima. 

-Dragi đaci,  želim vam srećan početak nove školske godine. Budite vredni, marljivi i željni znanja. U ovoj  školskoj  godini nastava će se  realizovati pod drugačijim okolnostima, a shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji. Nadam se da ćete, i pored toga, uspešno savladati predviđeno gradivo i nizati uspehe i odlične ocene.

Vama, dragi prvaci, želim srećan polazak u školu, da kroz igru i druženje uspešno savladate prva slova i brojeve.  

Lokalna samouprava nastojaće da obezbedi što bolje uslove za vaše školovanje i, kao što je to i do sada bila praksa, nagraditi vaš trud.

Ovoga puta smo izdvojili 5.000.000  dinara za jednokratne nagrade učenicima, studentima i  mladim talentima, znatno više nego prethodne godine. Novčana stimulacija  je samo jedna strana priznanja koje vam dodeljujemo. U društvu u kome živimo vrednuje se znanje i na tome treba insistirati.

Konkurs za dodelu nagrada učenicima, studentima i mladim talentima biće uskoro raspisan o čemu ćemo vas obavestiti na opštinskom sajtu i putem medija. Pozivam vas da se prijavite na konkurs i podsećam da su za vas vrata Opštine uvek otvorena za razgovor, pomoć ili savet.

Ostanite zdravi, učite i radujte se svakom školskom danu, jer ćete tako naučiti šta su prave  vrednosti i postati dobri ljudi – stoji u čestitki predsednika Opštine.   

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.