Predsednik Opštine Nikola Vučen potpisao ugovor sa Ministarstvom rudarstva i energetike o sufinansiranju programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova

Predsednik Opštine Nikola Vučen u Aranđelovcu je potpisao ugovor za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji realizuju Ministarstvo rudarstva i energetike i gradovi i opštine.

Za realizaciju ovog programa Opština Smederevska Palanka će dobiti 10 miliona dinara.

-Potpisali smo novi ugovor sa Ministarstvom rudarstva i energetike za sufinansiranje programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koje sprovodi Opština Smederevska Palanka. Krećemo u do sada nejveći projekat energetske efikasnosti koji će obuhvatiti zamenu fasada, stolarije, kotlova i solarnih panela. Ovim projektom konačno počinjemo da rešavamo jedan od najvećih problema, fasade naših stambenih objekata – zgrada koje se nisu obnavljale više od 50 godina. Ukupna vrednost projekta je 40 miliona dinara. Uskoro raspisujemo konkurs i krećemo u realizaciju – istakao je Vučen nakon potpisivanja ugovora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.