ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Председник Општине Никола Вучен потписао уговор са Министарством рударства и енергетике о суфинансирању програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова

Председник Општине Никола Вучен у Аранђеловцу је потписао уговор за суфинансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова који реализују Министарство рударства и енергетике и градови и општине.

За реализацију овог програма Општина Смедеревска Паланка ће добити 10 милиона динара.

-Потписали смо нови уговор са Министaрством рударства и енергетике за суфинансирање програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова које спроводи Општина Смедеревска Паланка. Kрећемо у до сада нејвећи пројекат енергетске ефикасности који ће обухватити замену фасада, столарије, котлова и соларних панела. Овим пројектом коначно почињемо да решавамо један од највећих проблема, фасаде наших стамбених објеката – зграда које се нису обнављале више од 50 година. Укупна вредност пројекта је 40 милиона динара. Ускоро расписујемо конкурс и крећемо у реализацију – истакао је Вучен након потписивања уговора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *