PU Smederevo: U SMEDEREVSKOJ PALANCI TAKSISTA VOZIO POD UTICAJEM ALKOHOLA I DROGE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, prilikom redovne kontrole saobraćaja, u Smederevskoj Palanci zaustavili su taksi vozilo kojim je upravljao vozač (28) u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,45 promila alkohola u organizmu.

Testiranjem vozača na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu, policijski službenici su utvrdili da je vozio pod dejstvom kanabisa.

On je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadržavanje do 24 sata nakon čega će, uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, biti priveden sudiji za prekršaje.

PU Smederevo

You may also like...

4 Responses

 1. Jovan kaže:

  Ako vec pravite pricu bar stavite sliku taxi sluzbe u kojoj se to desilo. Ovako lazno prestavljate bravo taxi i pravite nam losu reklamu.

  • Palanačke kaže:

   Radi se o Saopštenju PU Smederevo, fotografija je uzeta samo radi toga što je u pitanju vozač taksija. Svakako ste u pravu, zamenićemo fotografiju.

 2. Srboljub Ilic kaže:

  Ovo nije pravilno objavlheno jer su na objavi vozila Taxi bravo a droga nije nadjena u vozilu ovog taxi prevoznika.Na ovu okolnost sam upoznat od Drljevic Dejana,suvlasnika Taxi bravo.
  Predlazem da sliku uklonite i stavite pravu kako pise u kzapusniku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.