ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДруштвоСпорт

Саопштење ПСОК „Јасеница“: У ТОКУ ЈЕ УЧЛАЊЕЊЕ У ПЛАНИНАРСКИ КЛУБ „ЈАСЕНИЦА“

ПСОК „Јасеница“ из Смедеревске Паланке врши упис чланова за 2019. годину. Одлуком Управног одбора висина чланарине за 2019. годину је 1.100 диара, док је за нове чланове 1.200 динара (због трошкова издавања легитимације ПСС-а).

У ову цену укључено је и осигурање код ДДОР Нови Сад које важи током свих активности предвиђених програмом клуба као и Планинарског савеза Србије. Такође, учлањењем стичете и право на велике попусте за куповину спортске опреме у продавницама „Беоспорт“ и „Интерспорт“ у целој Србији, а који се крећу и до 20 одсто на постојеће цене.

У току је и финално усклађивање календара активности за текућу годину, који ће ускоро бити објављен, почев од редовних активности у Смедеревској Паланци и околини, до излета, похода, такмичења у планинарској оријентацији, планинском трчању, успона по целој Србији и иностранству.

Очекујемо Вас на нашим редовним састанцима сваког четвртка од 19 часова у просторијама клуба у центру града, тржни центар „Сигма“ у сутерену.

За све оне који до четвртка 31. јануара изврше упис, легитимације и маркице биће спремне до 15. фебруара, а за оне који то учине касније, тек почетком марта, зато пожурите!

ДОБРО ДОШЛИ У ПЛАНИНАРСКИ КЛУБ „ЈАСЕНИЦА“, КЛУБ СА ТРАДИЦИЈОМ ДУГОМ  70 година!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *