Saopštenje za javnost: MLADI IZ SMEDEREVSKE PALANKE NA EDUKATIVNIM RADIONICAMA

-Mladi i nezaposleni iz Smederevske Palanke učestvuju na trodnevnim radionicama na kojima će steći nove lične i profesionalne veštine u cilju lakšeg zaposlenja

 

U Smederevskoj Palanci je počeo prvi ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će više od 60 nezaposlenih mladih tokom juna steći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje. Polaznici imaju priliku da uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Radionice se održavaju u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u 10 gradova Srbije.

Program je pokrenula kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje, NALED-om i opštinama u kojima se sprovodi.

-Program Coca-Cola podrška mladima je od velikog značaja za mlade u Opštini Smederevska Palanka jer će pomoći da smanjimo njihov odlazak i osnažimo ih da pronađu posao u gradu u kom su završili obrazovanje. Drago nam je što je Smederevska Palanka deo ovog projekta i što kao opština zajedno sa kompanijom Coca-Cola HBC Srbija stvaramo bolje uslove za razvoj mladih – izjavio je predsednik Opštine Smederevska Palanka Toplica Pintorović.

Program će tokom 2017. godine u Srbiji proći čak 1.000 mladih, a edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije koji će biti u ulozi mentora. Radionice u Smederevskoj Palanci se održavaju od 13. do 15. juna, kao i od 27. do 29. juna.

-Ovim dugoročnim programom Coca-Cola HBC želi da omogući mladim ljudima da savladaju važne poslovne veštine, primene novo znanje i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. Razvoj mladih vidimo kao ulaganje u održivi razvoj naše kompanije kao i budućnosti lokalne privrede koja zavisi od generacija koje dolaze – istakla je Jovana Tufegdžić, predstavnik kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Radionice se održavaju tokom maja i juna u Ćupriji, Kraljevu, Šidu, Aleksincu i Smederevskoj Palanci, a tokom septembra i oktobra u Kovinu, Prijepolju, Novom Pazaru, Prokuplju i Leskovcu.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati ovlašćenu agenciju za odnose sa javnošću Represent Communications 011/7152 – 500. Kontakt osoba: Tanja Vdović, 063/384-256, tanja.vdovic@represent.rs

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.