ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење за јавност: МЛАДИ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ НА ЕДУКАТИВНИМ РАДИОНИЦАМА

-Млади и незапослени из Смедеревске Паланке учествују на тродневним радионицама на којима ће стећи нове личне и професионалне вештине у циљу лакшег запослења

 

У Смедеревској Паланци је почео први циклус тродневних едукативних радионица, у оквиру којих ће више од 60 незапослених младих током јуна стећи нове личне и пословне вештине кључне за лакше запослење. Полазници имају прилику да уче о успешној комуникацији, пословној администрацији, управљању пројектима, припреми пословних планова, као и томе како да лакше дођу до жељеног посла. Радионице се одржавају у оквиру националног програма Coca-Cola подршка младима, који се реализује у 10 градова Србије.

Програм је покренула компанија Coca-Cola HBC Србија у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Националном службом за запошљавање, НАЛЕД-ом и општинама у којима се спроводи.

-Програм Coca-Cola подршка младима је од великог значаја за младе у Општини Смедеревска Паланка јер ће помоћи да смањимо њихов одлазак и оснажимо их да пронађу посао у граду у ком су завршили образовање. Драго нам је што је Смедеревска Паланка део овог пројекта и што као општина заједно са компанијом Coca-Cola HBC Србија стварамо боље услове за развој младих – изјавио је председник Општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић.

Програм ће током 2017. године у Србији проћи чак 1.000 младих, а едукативне радионице воде сертификовани стручњаци са великим искуством, као и менаџери компаније који ће бити у улози ментора. Радионице у Смедеревској Паланци се одржавају од 13. до 15. јуна, као и од 27. до 29. јуна.

-Овим дугорочним програмом Coca-Cola HBC жели да омогући младим људима да савладају важне пословне вештине, примене ново знање и са самопоуздањем крену у потрагу за пословима које желе. Развој младих видимо као улагање у одрживи развој наше компаније као и будућности локалне привреде која зависи од генерација које долазе – истакла је Јована Туфегџић, представник компаније Coca-Cola HBC Србија.

Радионице се одржавају током маја и јуна у Ћуприји, Краљеву, Шиду, Алексинцу и Смедеревској Паланци, а током септембра и октобра у Ковину, Пријепољу, Новом Пазару, Прокупљу и Лесковцу.

Заинтересовани кандидати се могу пријавити за учешће у програму на сајту www.coca-colapodrskamladima.com

За све додатне информације можете контактирати овлашћену агенцију за односе са јавношћу Represent Communications 011/7152 – 500. Контакт особа: Тања Вдовић, 063/384-256, tanja.vdovic@represent.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *