ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Саопштење за јавност ОШ „Радомир Лазић“: ДАН ЗА ПАМЋЕЊЕ

3-68У ове три речи могао би се сажети читав тај 21. септембарски дан у Основној школи „Радомир Лазић“ у Азањи. Поменутој школи је, на пригодној свечаности, уручена награда Војвођанске банке као победнику „Олимпијског карневала“.

Школа је награђена спортском опремом у вредности од 100.000 динара, а такмичење је организовала поменута банка у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије и Центром за бразилску културу.

Сала азањског Дома културе била је мала да прими све заинтересоване који су желели да присуствују овој свечаности. Свечаности су присуствовали: ученици, запослени, велики 2-18број мештана, делегација општине Смедеревска Паланка, представници Војвођанске банке, Центра за бразилску културу, а специјални гост био је освајач сребрне медаље на Олимпијским играма у Рију кајакаш Миленко Зорић.

На свечаности је приказан двадесетоминутни филм о историјату школе и њеним најуспешнијим ученицима, а присутнима су се обратили: Слађана Ж. Јелић, директорка наше школе, Јелена Милорадовић, директорка филијале Војвођанске банке у Смедеревској Паланци, и Миленко Зорић који је и уручио плакету директорки. Такође присутни су били у прилици да погледају и двадесетоминутни програм који су припремили чланови Центра за бразилску културу у којем су доминирале 2-36вештине капоере и самбе. На позорниици су се том приликом појавили и наши ученици који су школи обезбедили ову вредну награду. Програм је водио наставник Дамир С. Живковић.

Након официјалног дела одиграна је ревијална фудбалска утакмица уз незаобилазно фотографисање и дељење аутограма. И не треба да се каже да је највише посла имао наш олимпијац који је стрпљиво потписивао и позирао.

Читав ток свечаности испратили су и представници медија: Радио телевизије Србије и Телевизије Јасеница.

Изражавамо искрену наду да смо били добри домаћини, достојно себе представили и тако послали позивницу нашим гостима да нас опет посете.

 

One thought on “Саопштење за јавност ОШ „Радомир Лазић“: ДАН ЗА ПАМЋЕЊЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *