ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

У Баничини свечано отворена зграда доставне поште: У ПОНУДИ НИЗ КВАЛИТЕТНИХ УСЛУГА

DSCN0822 – По томе колико је људи данас дошло и по њиховој радости најбоље се види колико пошта значи народу – изјавио је пригодом отварања Милан Кркобабић

Директор  Јавног предузећа „Пошта Србије“, Милан Кркобабић, свечано је отворио доставну пошту 11424 Баничина, а први корисници су били потписници уговора у склопу промотивне акције „Пост-експрес за 99 динара” – Земљорадничка задруга „Липовац” Баничина и СЗТР „Шкорпион”.
– У овом селу се до данас говорило «увек су нам нешто затварали», ево садa ми нешто отварамо. Ово је седма по реду експозитура у нашој акцији. Подарили смо пошту бројној и успешној месној заједници са јаком земљорадничком задругом и неколицином младих предузетника. Показали су висок степен солидарности, постигли међусобни договор, и, најбитније, помогли да ова пошта проради – истакао је Кркобабић, отварајући пошту пред окупљеним мештанима, представницима локалне самоуправе и гостима.
Кркобабић је рекао и да ће пошта у Баничини понудити низ квалитетних услуга, од курирске службе до најједноставнијег извоза преко Поште.

По томе колико је људи дошло и по њиховој радости, најбоље се видело колико пошта значи народу.

DSCN0830– Захваљујемо „Пошти Србије“ што је имала слуха за потребе житеља села – истакао је председник Месне заједнице Баничина, Миланче Стевановић и изразио наду да ће у овом селу прорадити и Дом здравља.
У част отварања нове поште – чланови КУД „Баничина”, приредили су пригодан културно-уметнички програм, а у име Месне заједнице  Милану Кркобабићу уручена је захвалница.

– Леп дан од Бога, али леп и за наше село јер смо добили Пошту. Свуда по овим брдима су старачка домаћинства за које ће Пошта много значити, као и за ову дечицу коју је милина видети -прокоментарисао је догађај мештанин Стојан Крстић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *