U restoranu „Kralj“ održano „Otvoreno prvenstvo Palanke u preferansu 2020.“: POBEDNIK MLADENOVČANIN DEJAN ALEKSENDRIĆ

U restoranu „Kralj“ je održano „Otvoreno prvenstvo Palanke u preferansu 2020.“, a pobednik je Dejan Aleksendrić iz Mladenovca, sa osvojenih 15,6 poena, kome je ovo treći uzastopni trijumf.

Drugo mesto je osvojio Marko Vranješević iz Smedereva sa 15,2, dok je na trećem mestu Draško Čuljković sa 14, takođe iz Smedereva.

Najbolje plasirani Palančanin je Nebojša Vlajić, predsednik kluba i organizator ove manifestacije, koji je osvojio peto mesto.

U ovogodišnjem prvenstvu je učestvovalo 30 takmičara, među kojima su se našli neki od najkvalitetnijih igrača preferansa iz ovog dela Srbije, a možda i države, što je rezultiralo kvalitetnim partijama i neizvesnim poretkom na tabeli do poslednjeg kola.

Prvenstvo je izazvalo veliku pažnju ljubitelja preferansa iz Palanke i okolnih gradova, koji su svako kolo pratili u velikom broju.

PK „Jasenica“ se zahvaljuje svim učesnicima na fer i sportskoj borbi i džentlmenskom ponašanju, što ova igra i zaslužuje, kao i vlasniku i osoblju restorana „Kralj“, koji su omogućili izvanredne uslove za održavanje ovog takmičenja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *