ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

У ресторану „Краљ“ одржано „Отворено првенство Паланке у преферансу 2020.“: ПОБЕДНИК МЛАДЕНОВЧАНИН ДЕЈАН АЛЕКСЕНДРИЋ

У ресторану „Краљ“ је одржано „Отворено првенство Паланке у преферансу 2020.“, а победник је Дејан Алексендрић из Младеновца, са освојених 15,6 поена, коме је ово трећи узастопни тријумф.

Друго место је освојио Марко Врањешевић из Смедерева са 15,2, док је на трећем месту Драшко Чуљковић са 14, такође из Смедерева.

Најбоље пласирани Паланчанин је Небојша Влајић, председник клуба и организатор ове манифестације, који је освојио пето место.

У овогодишњем првенству је учествовало 30 такмичара, међу којима су се нашли неки од најквалитетнијих играча преферанса из овог дела Србије, а можда и државе, што је резултирало квалитетним партијама и неизвесним поретком на табели до последњег кола.

Првенство је изазвало велику пажњу љубитеља преферанса из Паланке и околних градова, који су свако коло пратили у великом броју.

ПК „Јасеница“ се захваљује свим учесницима на фер и спортској борби и џентлменском понашању, што ова игра и заслужује, као и власнику и особљу ресторана „Краљ“, који су омогућили изванредне услове за одржавање овог такмичења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *