ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

У Смедеревској Паланци свечаном церемонијом званично отворена Фабрика „Kyungshin cable Europe“

Свечаном церемонијом у Смедеревској Паланци званично је отворена фабрика „Kyungshin cable Europe“.

Обележавању отварања фабрике и пуштању производног погона у рад присуствовали су председник Србије Александар Вучић, генерални директор Компаније „Kyungshin cable Europe“ Сео Јае Кеун, Његова екселенција Хјонг-ћан Че амбасадор Републике Кореје у Србији, председник Општине Смедеревска Паланка Никола Вучен, као и представници дипломатског кора и локалних и републичких власти.

Изградња ове фабрике, трајала је нешто мање од шест месеци и један је од показатеља све већег интересовања инвеститора из Републике Кореје за проширењем сарадње са Републиком Србијом. Након свих извршених припрема, сертификација, обуке запослених и израде прототипова, Фабика „Kyungshin cable Europe“ званично је пустила свој погон у рад, спремна да освоји европско тржиште.

„Kyungshin cable Europe“ је део „Kyungshin group“, чија се постројења налазе у бројним државама широм света, укључујући Кину, Сједињене Америчке Државе, Мексико, Пољску, Јужну Кореју и друге државе. Након фабрике у Пољској, ово је једина фабрика у Европи ове компаније која има за циљ да европским произвођачима и добављачима батерија за електрична возила испоручи еколошке аутомобилске компоненте.

Отварањем фабрике у Србији, Компанија „Kyungshin“ је успоставила систем којим ће ефикасно одговорити на захтеве потрошача и тржишта локализујући секторе као што су истраживање и развој, производња, продаја и сервис у Европи, која је једно од три води тржишта у свету, поред Сједињених Америчких Држава и Кине. „Kyungshin cable Europe“ у Смедеревској Паланци производиће делове за електричне батерије аутомобила високе технологије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *