Velika pank-rok atrakcija 5. aprila u Gradskoj pivnici: ROĐENDANSKI KONCERT „THE COMMANDOS“

thecommandos_band2012Bend „The commandos“ iz Smederevske Palanke ovih dana proslavlja skromnih, ali i uspešnih pet godina postojanja. Osnovani kao „teenage bend“ ekipa, uz podršku svojih starijih kolega sugrađana „Six pack“, kao i pod uticajem velikana „Ramones“ po čijoj pesmi i nose ime, ovi momci su uspeli da izađu iz svog malog grada i nastupaju širom Srbije.

U subotu 5. aprila u Gradskoj pivnici u Smederevskoj Palanci, mestu na kome su u poslednje vreme svirali „Mortal kombat“, „Six pack“, „Atheist rap“, „LUR“ i mnogi drugi, u sjajnom ambijentu i podržani ozvučenjem za koje je zadužen ni manje ni više nego legendarni Vuja „KBO!“, sa specijalnim gostima „Tomijem 69“ (wormup/after party), Cipijem (LUR), Miks („Sidž pack“), „The commandos“ će održati koncert kojim slave svojih pet godina truda i druženja sa ostatkom pank-rok i metal scene Srbije.

Na repertoaru će se naći presek njihove karijere, pesme sa albuma „Missin one“, singlovi „Land of dreams“ i „Ride on“, kao i brojne obrade bendova koje oni obožavaju („Ramones“, „NOFX“….).

Ulaznice za ovaj koncert mogu se nabaviti tokom celog dana u klubu „Irish pub“ po ceni od samo 150 dinara.

1555515_10152005171656464_1408379920_n (1)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.