ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

ДруштвоКултура

Велика панк-рок атракција 5. априла у Градској пивници: РОЂЕНДАНСКИ КОНЦЕРТ „THE COMMANDOS“

thecommandos_band2012Бенд „The commandos“ из Смедеревске Паланке ових дана прославља скромних, али и успешних пет година постојања. Основани као „teenage bend“ екипа, уз подршку својих старијих колега суграђана „Six pack“, као и под утицајем великана „Ramones“ по чијој песми и носе име, ови момци су успели да изађу из свог малог града и наступају широм Србије.

У суботу 5. априла у Градској пивници у Смедеревској Паланци, месту на коме су у последње време свирали „Mortal kombat“, „Six pack“, „Atheist rap“, „ЛУР“ и многи други, у сјајном амбијенту и подржани озвучењем за које је задужен ни мање ни више него легендарни Вуја „КБО!“, са специјалним гостима „Томијем 69“ (wormup/after party), Ципијем (ЛУР), Микс („Сиџ пацк“), „The commandos“ ће одржати концерт којим славе својих пет година труда и дружења са остатком панк-рок и метал сцене Србије.

На репертоару ће се наћи пресек њихове каријере, песме са албума „Missin one“, синглови „Land of dreams“ и „Ride on“, као и бројне обраде бендова које они обожавају („Ramones“, „NOFX“….).

Улазнице за овај концерт могу се набавити током целог дана у клубу „Irish pub“ по цени од само 150 динара.

1555515_10152005171656464_1408379920_n (1)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *