ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Друштво

Вучен: ОВЕ ГОДИНЕ 120 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ПУТНУ ИНФРАСТРУКТУРУ

У Општини Смедеревска Паланка у току су радови на асфалтирању и уређењу више улица. Завршено је асфалтирање улице Алексе Дундића у дужини од 400 метара, у Месној заједници Доњи град, а наредних дана радиће се и на реконструкцији улице Светозара Марковића. У овој Месној заједници, у току прошле грађевинске сезоне, реконструисане су Данетова и Мукерова.

Председник Општине, Никола Вучен, обишао је локацију на којој се изводе радови и истакао да је локална самоуправа ове године успела да издвоји 120 милиона динара за уређење путне инфраструктуре.

–Задовољни смо динамиком извођења радова, а посебно ми је драго када видим да су и грађани задовољни. Наша  локална самоуправа још је у финасијским проблемима који су настали у периоду пре него што смо преузели руковођење општином. И у појединим сеоским срединама, прошле године, започели смо радове на санацији саобраћајница које ће бити завршене у наредном периоду. Влада Републике Србије и држава стоје иза нас и пружају нам апсолутну подршку. Докле год буде тако, неће бити проблема приликом обезбеђивања средстава за будуће инвестиције у нашој општини – рекао је Вучен.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *