Vučen: OVE GODINE 120 MILIONA DINARA ZA PUTNU INFRASTRUKTURU

U Opštini Smederevska Palanka u toku su radovi na asfaltiranju i uređenju više ulica. Završeno je asfaltiranje ulice Alekse Dundića u dužini od 400 metara, u Mesnoj zajednici Donji grad, a narednih dana radiće se i na rekonstrukciji ulice Svetozara Markovića. U ovoj Mesnoj zajednici, u toku prošle građevinske sezone, rekonstruisane su Danetova i Mukerova.

Predsednik Opštine, Nikola Vučen, obišao je lokaciju na kojoj se izvode radovi i istakao da je lokalna samouprava ove godine uspela da izdvoji 120 miliona dinara za uređenje putne infrastrukture.

–Zadovoljni smo dinamikom izvođenja radova, a posebno mi je drago kada vidim da su i građani zadovoljni. Naša  lokalna samouprava još je u finasijskim problemima koji su nastali u periodu pre nego što smo preuzeli rukovođenje opštinom. I u pojedinim seoskim sredinama, prošle godine, započeli smo radove na sanaciji saobraćajnica koje će biti završene u narednom periodu. Vlada Republike Srbije i država stoje iza nas i pružaju nam apsolutnu podršku. Dokle god bude tako, neće biti problema prilikom obezbeđivanja sredstava za buduće investicije u našoj opštini – rekao je Vučen.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *