ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

КултураОбразовање

Олгини ”Насмејани анђели” успешни на Смотри литералног стваралаштва основних школа „Извор живе речи“

Олгини песници „Насмејани анђели“ под менторством професорке српског језика Снежане Чаировић бриљирали на Смотри литералног стваралаштва основних школа „Извор живе речи“ који се традиционално обележава у Коларима сваке године.

„Олгини насмејани анђели“ освојили су следеће награде: Антонина Аџић, прва награда за поезију у категорији осмог разреда за песму „Песникова суза“, Кристијан Максимовић, прва награда за поезију у категорији шестог разреда за песму „Дрвена Фрула“, Лидија Аранђеловић, друга награда за поезију у категорији осмог разреда за песму „Шајкача стара“, Невена Петковић, друга награда за поезију у категорији шестог разреда за песму „Стара кућа“, Хелена Ђорђевић, трећа награда за поезију у категорији осмог разреда за песму „Тихи мириси воде“, Стефан Стојковић, трећа награда за поезију у категорији шестог разреда за песму „Река саткана од мирисних трава“.

Сви награђени су добили пригодне похвале: зборник песама и прича, дипломе, књиге, а на крају манифестације, директор Основне школе „Илија Милосављевић Коларац“ професорка Јулијана Ивановић, за награђене ученике и њихове професоре уприличила је пригодно послужење и дружење и отворила нови позив за радове за 49. Смотру, маја 2023. године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *