Olgini ”Nasmejani anđeli” uspešni na Smotri literalnog stvaralaštva osnovnih škola „Izvor žive reči“

Olgini pesnici „Nasmejani anđeli“ pod mentorstvom profesorke srpskog jezika Snežane Čairović briljirali na Smotri literalnog stvaralaštva osnovnih škola „Izvor žive reči“ koji se tradicionalno obeležava u Kolarima svake godine.

„Olgini nasmejani anđeli“ osvojili su sledeće nagrade: Antonina Adžić, prva nagrada za poeziju u kategoriji osmog razreda za pesmu „Pesnikova suza“, Kristijan Maksimović, prva nagrada za poeziju u kategoriji šestog razreda za pesmu „Drvena Frula“, Lidija Aranđelović, druga nagrada za poeziju u kategoriji osmog razreda za pesmu „Šajkača stara“, Nevena Petković, druga nagrada za poeziju u kategoriji šestog razreda za pesmu „Stara kuća“, Helena Đorđević, treća nagrada za poeziju u kategoriji osmog razreda za pesmu „Tihi mirisi vode“, Stefan Stojković, treća nagrada za poeziju u kategoriji šestog razreda za pesmu „Reka satkana od mirisnih trava“.

Svi nagrađeni su dobili prigodne pohvale: zbornik pesama i priča, diplome, knjige, a na kraju manifestacije, direktor Osnovne škole „Ilija Milosavljević Kolarac“ profesorka Julijana Ivanović, za nagrađene učenike i njihove profesore upriličila je prigodno posluženje i druženje i otvorila novi poziv za radove za 49. Smotru, maja 2023. godine.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *