ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Култура

Изабрани учесници „Другог међународног тријенала аутопортрета и портрета“ у Меморијалној галерији „Душан Старчевић“

Уметнички савет Меморијалне галерије „Душан Старчевић“ изабрао је уметнике чији ће радови бити изложени на „Другом међународном тријеналу аутопортрета и портрета“ које ће се одржати 27. јануара.

То су Марко Манић из Каравукова, Оџаци, Србија, Јелена Цветковић из Лесковца, Србија, Теодора Мицић из Свилајнца, Србија, Анђела Мицић из Свилајнца, Србија, Вељко Вујовић из Крагујевца, Србија, Дамир Хасанагић из Новог Пазара, Србија, Александар Бајуновић из Бадовинаца, Богатић, Србија, Никола Коцић из Лесковца, Србија, Јефимија Стефановић из Јагодине, Србија10. Дуња Брановачки из Новог Сада, Србија11. Александра Ђукић из Београда, Србија, Сања Зеба из Краљева, Србија, Ивана Чутурић из Сремске Митровице, Србија, Јована Палибрк из Краљева, Србија, Ивана Михајловић из Краљева, Србија, Марија Пољак из Београда, Србија, Александар Сикер из Мартинаца, Сремска Митровица, Србија, Вера Танасић из Новог Сада, Србија, Миња Радашиновић из Крагујевца, Србија, Маша Ничић из Београда, Србија, Бојана Ранђеловић из Новог Београда, Србија, Марина Живанов из Зрењанина, Србија и Ђорђе Радовић из Београда, Србија.

Као гости Меморијалне галерије „Душан Старчевић“ радове ће изложити Катарина Вишић из Тивта, Црна Гора и Николина Вишић из Тивта, Црна Гора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *