Izabrani učesnici „Drugog međunarodnog trijenala autoportreta i portreta“ u Memorijalnoj galeriji „Dušan Starčević“

Umetnički savet Memorijalne galerije „Dušan Starčević“ izabrao je umetnike čiji će radovi biti izloženi na „Drugom međunarodnom trijenalu autoportreta i portreta“ koje će se održati 27. januara.

To su Marko Manić iz Karavukova, Odžaci, Srbija, Jelena Cvetković iz Leskovca, Srbija, Teodora Micić iz Svilajnca, Srbija, Anđela Micić iz Svilajnca, Srbija, Veljko Vujović iz Kragujevca, Srbija, Damir Hasanagić iz Novog Pazara, Srbija, Aleksandar Bajunović iz Badovinaca, Bogatić, Srbija, Nikola Kocić iz Leskovca, Srbija, Jefimija Stefanović iz Jagodine, Srbija10. Dunja Branovački iz Novog Sada, Srbija11. Aleksandra Đukić iz Beograda, Srbija, Sanja Zeba iz Kraljeva, Srbija, Ivana Čuturić iz Sremske Mitrovice, Srbija, Jovana Palibrk iz Kraljeva, Srbija, Ivana Mihajlović iz Kraljeva, Srbija, Marija Poljak iz Beograda, Srbija, Aleksandar Siker iz Martinaca, Sremska Mitrovica, Srbija, Vera Tanasić iz Novog Sada, Srbija, Minja Radašinović iz Kragujevca, Srbija, Maša Ničić iz Beograda, Srbija, Bojana Ranđelović iz Novog Beograda, Srbija, Marina Živanov iz Zrenjanina, Srbija i Đorđe Radović iz Beograda, Srbija.

Kao gosti Memorijalne galerije „Dušan Starčević“ radove će izložiti Katarina Višić iz Tivta, Crna Gora i Nikolina Višić iz Tivta, Crna Gora.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.