Ustanova Kulturni centar – Gradsko pozorište: SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Nedelja je dan kada sumiramo utiske iz protekle radne sedmice, i pripremamo se za predstojeću. Tako je danas. Za nama su dve izuzetno posećene i vrlo uspešno izvedene premijere predstava luktarskog ansambla. Njihovu dalju sudbinu zapečatili su gromoglasni aplauzi i predivni komentari. Ostaje da vas blagovremeno informišemo o repriznim izvođenjima predstava „Blizanci“ i „Papirni“, da bismo skupa opet uživali.

Već sutra, u ponedeljak, dve predstave dečijeg ansambla kreću na put u Malo Crniće, gde će, u okviru obeležavanja prazničnog pozorišnog programa, nastupiti pred tamošnjom publikom. Ansambli „Uspavane lepotice“ i „Čudne predstave“ do poslednjih dana ove kalendarske godine s ponosom pronose ime našeg grada i ustanove kulture u njemu. 

U sredu, 27. decembra, ansambl Scene Lutka, i predstava „Blizanci“, uzimaju učešće u humanitarnoj akciji deljenja paketića, a akciju organizuju Centar za socijalni rad i uprava Ustanove Dnevni boravak za decu, omladinu i odrasle sa smetnjama u razvoju „Puž“, obe iz Smed. Palanke. Rado smo se odazvali njihovom pozivu. Za korisnike „Puža“ i decu iz hraniteljskih porodica, s velikim zadovoljstvom ćemo odigrati pomenutu lutkarsku predstavu, čija se premijera, da podsetimo, dogodila proteklog petka. 

Do poslednjeg dana ove, i od prvog dana predstojeće kalendarske godine, nastavićemo da istrajavamo u obavljanju pozorišnih i drugih umetničkih delatnosti, u gradu, i van njega.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *