ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Култура

Установа Културни центар – Градско позориште: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Недеља је дан када сумирамо утиске из протекле радне седмице, и припремамо се за предстојећу. Тако је данас. За нама су две изузетно посећене и врло успешно изведене премијере представа луктарског ансамбла. Њихову даљу судбину запечатили су громогласни аплаузи и предивни коментари. Остаје да вас благовремено информишемо о репризним извођењима представа „Близанци“ и „Папирни“, да бисмо скупа опет уживали.

Већ сутра, у понедељак, две представе дечијег ансамбла крећу на пут у Мало Црниће, где ће, у оквиру обележавања празничног позоришног програма, наступити пред тамошњом публиком. Ансамбли „Успаване лепотице“ и „Чудне представе“ до последњих дана ове календарске године с поносом проносе име нашег града и установе културе у њему. 

У среду, 27. децембра, ансамбл Сцене Лутка, и представа „Близанци“, узимају учешће у хуманитарној акцији дељења пакетића, а акцију организују Центар за социјални рад и управа Установе Дневни боравак за децу, омладину и одрасле са сметњама у развоју „Пуж“, обе из Смед. Паланке. Радо смо се одазвали њиховом позиву. За кориснике „Пужа“ и децу из хранитељских породица, с великим задовољством ћемо одиграти поменуту луткарску представу, чија се премијера, да подсетимо, догодила протеклог петка. 

До последњег дана ове, и од првог дана предстојеће календарске године, наставићемо да истрајавамо у обављању позоришних и других уметничких делатности, у граду, и ван њега.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *