Novi uspesi učenika i nastavnika OŠ „Olga Milošević“

Ove godine čak pet nastavnika Osnovne škole „Olga Milošević“ dobilo je Nacionalnu oznaku kvaliteta za projekat „Medena priča“, a škola je dobila oznaku eTwinning škole.

Nagrađeni nastavnici su: Marina Miladinović, Snežana Nikolić, Tatjana Jovičić, Jasmina Milićević i Katarina Baščarević.

Za učešće u projektu priznanjem je nagrađeno i pet učenika: Sara Salatić, Filip Novaković, Martina Prenkpaljaj, Lazar Vojnović i Mijana Adžić.
Oznaka kvaliteta je priznanje učesnicima eTwinning portala i školama za izuzetan nivo učestvovanja na eTwinning portalu. Za učenike ona može biti podsticaj i nagrada za uloženi trud a za škole – javno priznanje za kvalitet rada i otvorenost ka saradnji na evropskom nivou.
eTwinning oznaka škole znači da je škola prepoznata kao predvodnik u oblasti digitalne prakse, prakse bezbednosti na internetu, inovativnih i kreativnih pristupa pedagogiji, podsticanja kontinuiranog profesionalnog usavršavanja zaposlenih i podsticanja saradničkih nastavnih praksi sa zaposlenima i učenicima.
Na godišnjoj eTwinning konferenciji Fondacija Tempus Fondacija Tempus ETwinning Srbija je u hotelu Metropol, u Begradu, 6. septembra 2019. godine dodelila nastavnicima Nacionalne oznake kvaliteta a školama oznake. Događaj je otvorio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladen Šarčević, a prisustvovali su mu naši nagrađeni nastavnici.
Zahvaljujemo se učenicima i roditeljima na saradnji tokom projekta a nastavnicima i direktoru Darku Dimitrijeviću na vremenu i trudu uloženom za uspešnu realizaciju projektnih aktivnosti.

Zahvalnost dugujemo i Fondaciji Tempus koja je sve to prepoznala i nagradila.

Pohvaljujemo ih takođe za organizaciju samog događaja kao i svih ostalih aktivnosti koje realizuju veoma profesionalno.

OŠ „Olga Milošević“

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *