OŠ ”Olga Milošević”: DRUGA NAGRADA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENjU LITERARNIH SEKCIJA OSNOVNIH I SREDNjIH ŠKOLA

Na Republičkom takmičenju literarnih sekcija Srbije, članovi „Nasmejanih anđela“, Osnovne škole „Olga Milošević“ našli su se četvrti put, zaredom, među najboljima, osvojivši drugu nagradu.

Ovu prestižnu nagradu dodeljuje Društvo za srpski jezik i književnost Republike Srbije, Ministarstvo prosvete i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Zadužbina pesnikinje Desanke Maksimović.

Ovo je četvrto učešće literarne sekcije Osnovne škole „Olga Milošević“ i četvrta nagrada. Ove godine Literarna sekcija „Nasmejani anđeli“, osvojila je drugu nagradu za postignuća i uspehe u školskoj 2021/2022. godini.

Članovi sekcije su osvojili 105 međunarodnih i republičkih nagrada, objavljeno je 100 pesama, a u sedam Zbornika poezije našli su se njihovi najlepši stihovi. Literarna sekcija „Nasmejani anđeli“ postoji 19 godina, a mentor učenika je profesor Snežana Čairović, koja je četvrti put, zaredom, nagrađena uglednom nagradom „Profesor Slobodan Ž. Marković“, za stručan rad i vođenje Literarne sekcije „Nasmejani anđeli“.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *