ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: ДРУГА НАГРАДА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ЛИТЕРАРНИХ СЕКЦИЈА ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА

На Републичком такмичењу литерарних секција Србије, чланови „Насмејаних анђела“, Основне школе „Олга Милошевић“ нашли су се четврти пут, заредом, међу најбољима, освојивши другу награду.

Ову престижну награду додељује Друштво за српски језик и књижевност Републике Србије, Министарство просвете и технолошког развоја Републике Србије и Задужбина песникиње Десанке Максимовић.

Ово је четврто учешће литерарне секције Основне школе „Олга Милошевић“ и четврта награда. Ове године Литерарна секција „Насмејани анђели“, освојила је другу награду за постигнућа и успехе у школској 2021/2022. години.

Чланови секције су освојили 105 међународних и републичких награда, објављено је 100 песама, а у седам Зборника поезије нашли су се њихови најлепши стихови. Литерарна секција „Насмејани анђели“ постоји 19 година, а ментор ученика је професор Снежана Чаировић, која је четврти пут, заредом, награђена угледном наградом „Професор Слободан Ж. Марковић“, за стручан рад и вођење Литерарне секције „Насмејани анђели“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *