ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: НОВА ГОДИНА ДОНЕЛА И ЕВРОПСКЕ ОЗНАКЕ КВАЛИТЕТА

Пројекат „The Joy of New Year“ реализован је сарадњом школа „Др Камил Тархан“ и „Шехит Харун Парлак“ из Турске и „Олга Милошевић“ из Србије.

Овај пројекат је дао прилику ученицима тадашњег 4/2 да поделе своју срећу због празника припремајући садржаје и размењујући их кроз видео – записе о школи, декорацији учионица, о одељењу, припремајући и делећи е-честитке, новогодишње песме и стварајући слике.

Обогатили су своје новогодишње активности новим знањима и вештинама користећи дигиталне алате. Заједнички продукти за све три школе су новогодишња песма коју изводе ученици обе земље, заједнички календар за 2023. годину, падлет са новогодишњим честиткама које су поставили једни за друге, дигитална књига свих активности.

За учешће у пројекту ученици су награђени адекватним дипломама, а још већу радост им је донело сазнање да је пројекат награђен националним и европским ознакама квалитета које су заслужено добиле њихова учитељица Слађана Вукосављевић и наставница енглеског језика Јасмина Милићевић.

Честитамо нашим ученицима и њиховим наставницама и желимо још много успеха у еТвининг пројектима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *