ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ ”Олга Милошевић”: НОВОГОДИШЊИ СЈАЈ

Лепота има ту моћ да нас врати у детињство, да нас нагна на радост и смех, да у нама пробуди нежна осећања и да позитивно утиче на наше расположење.

Да би сачували осећај лепоте, који је усађен у наша срца потребно је да негујемо љубав према лепоти. Ангажовањем наших ученика, учитеља, наставника и помоћних радника успели смо да улепшамо школски ентеријер и екстеријер, а самим тим и да улепшамо наш град, да оплеменимо Паланку и да увеселимо сваког пролазника.

Вођени претходним позитивним реакцијама наших суграђана потрудили смо се да наша школа још више засија и заблиста и таква буде најлепши украс Смедеревске Паланке, да буде звезда на јелци.

Са овом жељом смо ушли у 2022. годину, а након дванаест месеци напорног рада, улагања и труда свих запослених и ученика, са поносом можемо да кажемо да смо успели да постигнемо сјајне резултате и да њима украсимо целу годину и осветлимо животни пут наших ученика. Па нека светиљке са наше школе буду симбол светлости којом ће наши ученици осветлити свој пут, али и путеве нашег града и наше земље. Нека звездице буду симбол висина којима наши ученици треба да стреме, а новогодишњи кутак симбол среће, радости и даривања.

Нека „Олгина“ празнична чаролија допринесе свечаном и новогодишњем изгледу нашег града и нека учини да срећнији, ведрији и расположенији дочекамо 2023. годину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *