ПАЛАНАЧКЕ независне варошке новине

Први број изашао је 8. децембра 2006. Директор и уредник Дејан Црномарковић

Образовање

ОШ „Олга Милошевић“: ПОНОВО МЕЂУ НАЈБОЉИМА У СРБИЈИ

На Филолошколм факултету у Београду одржано је званично проглашење  најбољих литерарних секција  основних и средњих школа у Републици Србији за школску 2019/20. годину. Ово престижно такмичење , организује Друштво за српски језик Републике Србије, Министарство просвете и технолошког развоја и Задужбина песникиње Десанке  Максимовић. Литерарна секција Основне школе „Олга Милошевић“ освојила је другу награду.

Ово је друго учешће Литерарне секције „Насмејани анђели“ на оваквом такмичењу и поново велики успех, што указује на огроман таленат, залагање и стални рад наших ученика, како у школи, тако и периоду наставе на даљину. Чланови литерарне секције, у претходној школској години, освојили су 36 награда на такмичењима, која су, углавном, међународног карактера..

Најуспешнији чланови литерарне секције су: Лидија Аранђеловић, Нина Живковић, Срна Марковић, Николина Радојичић, Милица Михаиловић, Немања Спасић, Давид Станковић и Теодора Радојичић. За менторски рад са ученицима награђена је професорка Снежана Чаировић, која је седамнаест година руководилац ове литерарне секције.

Честитамо ментору и свим члановима Литерарне секције „Насмејани анђели и надамо се да ће наставити да негују свој песнички таленат!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *